loader

Mi is az a HEMA és mit jelent a HEMA-mentes termék?

2024. 03. 27.

A HEMA-mentes anyagok népszerűsége egyre növekszik és a térhódítása már a jövőbe mutat, az egészséges ápoltság és a kézbőr nyugalma minden szépség iránti igény első számú elvárása.

SNA kihívás március: nyerd meg az 50.000 forint értékű Acrylgél csomagot vagy a 25 000 forintot érő különdíjat!

2024. 03. 08.

Hímes tojások, cuki nyuszik, locsolkodás, rózsaszín-bézs árnyalatok, csibék vagyis Húsvét :) Mivel idén március végén érkezik a Húsvéti ünnep, emiatt arra gondoltam legyen ebben a hónapban az #snakihívás témája a Húsvéti Nyuszi.

SNA kihívás: nyerd meg az 50.000 forint értékű Acrylgél csomagot vagy a 25 000 forintot érő különdíjat!

2024. 02. 06.

A Valentin-nap világszerte a szerelmesek napja, emiatt ez a nap is tökéletes alkalom lehet arra, hogy a nők kicsinosítsák magukat a párjuknak egy romantikus, gyertyafényes vacsorához vagy ünnepi wellness-hez.

Ünnepi körömdíszítések még több inspirációval

2023. 12. 15.

Pörög a téli szezon, így a Sikari Nail Academy sem pihen: a legújabb kurzusokkal együtt most már összesen 10 képzést találsz különböző ünnepi hangulatú díszítésekkel, melyekből garantáltan inspirációt meríthetsz a karácsonyi, de akár a szilveszteri körmök elkészítéséhez is. Ráadásul egy szuper, karácsonyi hangulatú képzést most az ünnepek alatt, azaz december 31-ig ingyenes tagsággal is elvégezhetsz. Élj a lehetőséggel most!

Acrylgél és Aquarell technika: készülj fel a téli szezonra szuper köröminspirációkkal

2023. 11. 10.

November közepén már előkerülnek a téli hangulatú díszítések, akár a szalonban hangolódunk a vendégeink igényeire, akár otthon próbálkozunk új, a szezonhoz illeszkedő megoldásokkal. Hogy miért szeretem ezt az időszakot? Télen számos alkalom - Mikulás, Karácsony, szilveszteri buli - kínál lehetőséget bátrabb, izgalmasabb körömdesign készítésére, de vajon milyen technikákhoz érdemes nyúlni, hogy munkánk tökéletes legyen? Legközelebbi live képzésemen ismét bevetjük az Acrylgélt, mint az egyik legjobban használható anyagot, ráadásul az Aquarell festést is gyakoroljuk.

SNA kihívás- nyerj 50.000 forint értékű Acrylgel csomagot!

2023. 11. 06.

Az év vége közeledtével az év talán leginkább várt időszaka következik, az ünnepi készülődés, amikor lassan elkezdjük felkutatni az adventi naptárokat a gyerekeknek, ünnepi aromákat és illatgyertyákat vásárolunk az otthonunkba hogy majd a hűvös estéken finom illatokkal bekuckózva kortyolgassunk egy bögre forró teát vagy kakaót … Illetve elkezdjük nézegetni az új ünnepi lakásdekoráció kínálatokat, mert mindig kell egy új Mikulásos asztalterítő vagy Rudolfos poháralátét.

Edina kedvencei: CandyFloss Acrylgél

2023. 10. 27.

Mindenkinek vannak kedvenc anyagai és eszközei a szalonmunkához, vagy éppen a versenyzéshez és akár az otthoni körömépítéshez, díszítéshez is. Elindítottam egy sorozatot, hogy megmutassam nektek azokat az anyagokat, melyekkel a legjobban szeretek dolgozni. Az első részben a CandyFloss Acrylgélről mesélek, amit többek között azért is imádok, mert soft white-os, púderes színével rendkívül sokféle köröm elkészítéséhez használható. És hogy miért szeretem még? Hogyan használom? Mindjárt kiderül.

Tökéletes színátmenet OMBRE Stick szivaccsal

2023. 10. 12.

Néhány dolog, amit érdemes megjegyezned: matt felület szükséges, sűrű zselé kell hozzá és a stick mindig legyen tiszta, vagy olyan színű, amilyet korábban már festettél vele. Általában kettő sticket szoktam használni, a következő tippvideóban azt fogom bemutatni, hogy is dolgozom vele - és Neked miért ajánlom. Bónusz: nézd meg a videó alatti teljes képzési anyagot is - megéri.

Szeretnél még több vendéghez eljutni a közösségi médiában? Megmutatom hogyan sikerülhet!

2023. 10. 09.

Szeretnéd egyszerűen megkeresni azokat, akik műkörömre vágynak? Olyan vendégeket, akik rendszeresen járnak körmös szakemberhez? A közösségi platformok hirdetései sokat segíthetnek! Ismerd meg ebből a videóból, hogyan tudsz célozni a célcsoportra és azt, hogyan néz ki egy jó közösségi marketing hirdetés!

Nyerj 50.000 forint értékű Acrylgel csomagot!

2023. 10. 03.

Minden hónapban egy különleges játékra invitállak titeket. Ezzel az új havi kihívással szeretnélek benneteket ösztönözni arra, hogy alkossatok, gyakoroljatok, éljétek ki a kreativitásotokat Ti is :) Elérkezett a hűvös őszi időjárás, sokan már a november elsejei beöltözős partikra készülnek ezért arra gondoltam hogy legyen az októberi #snakihívás témája a halloweeni hangulat!

Reverse Tip: használd bátran Te is!

2023. 09. 21.

Hogy miért válasszunk sablon helyett Reverse tip-et, az sokak számára már egyáltalán nem kérdés. De mégis hogyan építsünk körmöket Reverse tip technikával? Mire figyeljünk oda a tip kiválasztásakor? Hogyan nyomjuk a felületre a tipet úgy, hogy ne folyjon ki az anyag oldalt, vagy alul a bőrhöz? A most következő videóban megmutatom a legfontosabb lépéseket - ha megnézted, ne felejts az oldal aljára görgetni, mert két szuper kurzust is ajánlok a Reverse tip technika gyakorlásához. Ezeket most kivételesen a hét végéig akár ingyenes tagsággal is elvégezheted.

4 dolog, amire figyelned kell, ha a géllakk felválik a körmök végén

2023. 09. 14.

Előfordulhat, hogy a géllakk a gondos munka ellenére idővel mégis felválik a vendég körmeinek végén. Ennek elkerülésére sokszor érdemes az erősített géllakk technikát érdemes választani, de a "hiba" okát kereshetjük saját eszközeink használatánál is, vagy éppen ott, hogy a vendégünknek nem is lesz jó választás a géllakkozás.  

Mutasd meg szerinted milyen az igazi őszi köröm és nyerj 50.000 forint értékű Acrylgel csomagot!

2023. 09. 12.

Ebben a hónapban egy különleges játékra invitállak titeket. Ezzel az új havi kihívással szeretnélek benneteket ösztönözni arra, hogy alkossatok, gyakoroljatok, éljétek ki a kreativitásotokat Ti is :) Elérkezett az ősz ezért arra gondoltam hogy legyen a szeptemberi #snakihívás témája az őszi hangulat!

Erre figyelj sablonillesztésnél

2023. 09. 07.

Miért van ennyi kérdés a sablonillesztéssel kapcsolatban? Szerintem a technikának ezt a részét folyamatosan gyakorolni kell. Kezdő, esetleg újrakezdő vagy és érdekel, hogyan csinálom a sablonillesztést? Előfordul, hogy olyan körömformákkal dolgozol, melyeknél nincs elég rutinod? A most következő videót mindenképp nézd meg!

Korhatáros körömdizájn – ajánlások a legkisebbeknek és iskolásoknak

2023. 08. 31.

Hány éves kortól beszélhetünk körömdizájnról? Hogyan viszonyuljunk a tinikorú vendégeink igényeihez? Milyen körömlakkot vihet haza a szülő a legkisebbeknek, kinek és miért nem ajánlom a műkörmöt vagy éppen a géllakkozást sem? Egy biztos: inkább óvatos, sőt, talán picit szigorú vagyok, ha erről a témáról van szó.

Egyik kedvenc extrém formám: készíts Te is Balerinát!

2023. 08. 24.

Néhány extrém forma akár hétköznapi viseletre is alkalmas lehet, míg mások csak fotózásra vagy versenyre készülnek általában. Ennek oka, hogy bizonyos formák csak rendkívüli hosszúságban mutatnak jól, vagy éppen nagyon hegyesek, élesek, és így a mindennapokban nem komfortosak viselőjük számára. Az extrém körömformák sorozatban elsőként a Balerinát mutatom be alaposan egy könnyen használható, letölthető oktatóanyagban. Olvasd el Te is!

4 kérdés a körmös vállalkozásról, melyekre Neked is tudnod kell a választ

2023. 08. 17.

Hogyan vágj bele a körmös bizniszbe? Mit kell tudnod az egyéni vállalkozásról? Milyen szabályoknak kell megfelelned egy esetleges ellenőrzéskor? Van már szalonod? Esetleg alkalmazottaid is? Ebben a cikkben 4 olyan kérdést dolgoztunk fel, amelyek minden körmös vállalkozó életében legalább egyszer felmerülnek. Tarthatsz bárhol saját üzleted felépítésében, a Sikari Nail Academy jogi és gazdasági szakértőihez bármikor fordulhatsz, ha segítségre van szükséged - kérdezz tőlük bátran Te is, akár most!

Tökéletes márvány effekt akár 3 különböző anyagból is

2023. 07. 31.

Egyre népszerűbb a márvány effekt a vendégek körében, érdemes tehát úgy elsajátítani ezt a technikát, hogy akár többféle anyagból is elkészíthessük, az igényeknek megfelelően. A jó hír, hogy akár akvarell festékkel, akár géllakk színekkel, sőt, acrylgél és géllakk színek kombinációjával is működik ez a technika. Te is kipróbálnád? Nézd meg ezt a videót, mert most megmutatom a három különböző márvány technika legizgalmasabb részét - és persze ajánlok is pár képzést a témában.

Tanuld meg az Akadémián az összes ombre technikát!

2023. 07. 26.

Az ombre technikákat azért kedvelem, mert a vendégek gyakran kérik ezeket a színátmeneteket, ráadásul többféle eszközzel, anyaggal dolgozva is elérhetünk kiemelkedő végeredményt. Amellett, hogy legutóbbi live képzésem témája például egy egészen különleges, Szivárvány OMBRE volt, az Akadémián már több, mint 15 olyan videós kurzust végezhettek el, melyekben az ombre technikákkal foglalkozunk. A most következő kis összeállításban a legkeresettebb ombrékról olvashattok - ráadásul az ezekhez kapcsolódó képzések most egy hétvégére ingyenes tagsággal is elérhetők!

7 kedvenc eszközöm, melyeknek mindig ott a helyük a bőröndben

2023. 07. 20.

Ugye Neked is vannak olyan eszközeid, melyek nélkülözhetetlenek munkád során? Most megmutatom a saját kedvenceimet, és azt is elmondom, hogyan könnyíthetjük meg a sablonillesztést, miért nincs szükségem külön bőrvágó ollóra és mi az, ami sosem hiányozhat a bőröndből, ha díszítésről van szó. Tudd meg, miért éri meg Neked is ezekkel dolgozni - használd őket bátran!

Fesd meg, számodra milyen egy nyaralós díszítés és nyerj 50.000 forint értékű Acrylgel csomagot!

2023. 07. 18.

Ebben a hónapban egy különleges játékra invitállak titeket. Ezzel az új havi kihívással szeretnélek benneteket ösztönözni arra, hogy alkossatok, gyakoroljatok, éljétek ki a kreativitásotokat Ti is :)

Ezért ajánlom Neked is a szivárvány OMBRE trendet

2023. 07. 13.

Téged is érdekel legújabb LIVE képzésem, ahol a Szivárvány OMBRE trend volt a középpontban? Lemaradtál az élő adásról? Vagy egyszerűen csak visszanéznéd? Kattints a kurzusra itt a cikk alján, és elérheted a teljes videót! Ha még nincs előfizetésed, nézd meg két videóban, hogy milyen kérdésekre válaszoltam élőben - Neked is garantáltan hasznos lesz.

A kristálykő effekt titkai

2023. 06. 30.

Még egy szuper inspiráció a természetből: a kristályok lenyűgözőek, és egy ilyen díszítéssel viselője egyértelműen kiemelkedik a tömegből. Hogyan készítsük el ezt az effektet? A következő rövid videóban pár trükköt máris elárulok - ha pedig ennél is többet szeretnél tudni, végezd el kapcsolódó, vadonatúj képzésemet.

Lace gel: az egyik legjobb 3D díszítési technika

2023. 06. 28.

Ugye Te is hallottál már a Lace gel vagy Plasty gel, esetleg gyurmazselé vagy csipkezselé technikáról? Akár a díszítőanyag nevéről vagy a halmazállapotáról ismerjük, a lényeg: ezzel az extrém sűrű és kemény, szinte gyurmaszerű anyaggal fantasztikus 3D díszítéseket készíthetünk. Nem véletlen, hogy a következő LIVE képzésemen Lace gel segítségével fogunk alkotni 3D virágokat. De mégis mit kell tudnod, mielőtt belevágsz ebbe a technikába? Most összegyűjtöttem a legfontosabbakat.

Porral vagy liquiddel varázsoljunk hibátlan krómhatást?

2023. 06. 22.

Ugye Te is egyetértesz abban, hogy a krómhatás egy igen népszerű effekt? Ugyanakkor nem mindegy, sikerül-e egybefüggő, hibátlan és tartós eredményt varázsolnunk. Ebben a videóban elmondom, miért érdemes a Chromirror Liquid-et választanod krómporok helyett a tökéletes megoldáshoz.

Így lehetsz gyorsabb a körömépítés és a töltés során

2023. 06. 15.

Szinte minden képzésemen, vagy személyes mentorálás közben felmerül a kérdés: mégis hogyan lehetünk gyorsabbak úgy, hogy a munkánk minősége kifogástalan maradjon. Jöjjön hát most pár extra tipp, melyeket a körömépítés és a gyakrabban előforduló töltés során egyaránt érdemes megfogadnod, ha gyorsítanál a tempón Figyelem, ezt a videót ér megosztani. :-)

Ez lesz a nyár legmenőbb OMBRE trendje

2023. 06. 08.

Ugye Te is egyetértesz azzal, hogy az OMBRE technikák terén mindig érdemes fejleszteni a tudásod? Légy naprakész a trendekben, és tanuld meg a Szivárvány OMBRE elkészítését vadonatúj nyári LIVE képzésemen.

A tökéletes virágmotívum és a géllakk-festés titka egyetlen képzésben

2023. 05. 30.

Újra itt a nyár, a tulipánszezon mégsem ért véget. A legnépszerűbb motívumok egyike ez a virág. Gyönyörű viselet, hiszen kifejezi a nőiességet, még hangsúlyosabbá teszi azt, és szépsége hatással van mindenkire. Lopjuk be ezt a szépséget vendégeink életébe is, nagyszerű virágfestéssel. Egyetlen képzésben ráadásul most azt is megmutatom, hogy akár ritkán használt géllakkokkal is fantasztikus eredményt érhetsz el. Olvasd el hogyan, és tanuld meg Te is!   

3 tipp a tökéletes reszeléstechnikához

2023. 05. 17.

A pontos és alapos reszeléstechnika nagyon fontos. Különösen, ha nem megfelelő anyagmennyiséggel dolgoztunk, illetve elfolyt vagy megereszkedett az anyag, a reszeléssel helyre lehet hozni. Természetesen másképpen kell megreszelni a körmöket, amennyiben kocka formával dolgozunk, illetve akkor, ha mandulakörmöt készítünk. Ebben a videóban megmutatom, hogyan csinálom, és elárulok 3 fontos tippet is.

Ombre technikák: személyes képzés júniusban

2023. 05. 10.

Az OMBRE technikák sosem mennek ki a divatból. Lenyűgöző és egyben izgalmas, milyen sokféle ombrét ismerhettünk meg az elmúlt években, és rendszeresen visszatérő vendégek számára is tudunk újat mutatni ebből a kavalkádból - teljesen szalonra hangolva. Ezért nem véletlen, hogy az Akadémia következő, egésznapos személyes képzésének témája a flake - vagyis a glitter OMBRE egyik különleges változata - és a selyemhatású OMBRE lesz.

Jó ötlet-e körmös vállalkozást csinálni könyvelő nélkül?

2023. 04. 11.

Sokan gondolják, hogy kata egyszerű, minimális adminisztrációval, és bevallási kötelezettséggel járó adózási forma. Kérdés persze, hogy számodra a kata lesz-e a megfelelő döntés? És azzal is tisztában vagy, hogy akár katásként, akár átalányadózóként induláskor milyen bejelentési, és később, menet közben milyen bevallási kötelezettségeid lesznek? És azt is el tudod önállóan dönteni, hogy érdemes-e áfa alá belépned, vagy jobban jársz az alanyi áfamentesség választásával?

Gyorsabb szalonmunka, sablonillesztés nélkül?

2023. 03. 01.

Mindannyiunk számára fontos szempont a gyorsaság, a pontosság és a tartósság, ha a szalonmunkáról van szó. Következő LIVE képzésemen pont ehhez kapcsolódó témákkal készülök: mind a Reverse tip, mind pedig a Gel tipes körömépítés jó választás lehet számodra, ha nem szeretsz a sablonillesztéssel bajlódni. Főleg akkor érdemes megtanulnod ezeket a technikákat, ha vendégeid jellemzően szalonformákat kérnek Tőled, S vagy M-es méretben.

A szalon írott és íratlan szabályai: így készítsünk házirendet

2023. 02. 08.

A szépségiparban életünk természetes velejárója, hogy napunk nagy részében emberekkel foglalkozunk. Vendégeinkkel – akik jó esetben rendszeresen járnak hozzánk – gyakran több órát is együtt töltünk. Ahhoz, hogy mindig elégedetten távozzanak, mi pedig elkerüljük a kiégést, fontos, hogy jó emberi kapcsolatot ápoljunk velük. Egy jó kapcsolatnak pedig mindig vannak szabályai, amihez mindkét félnek tartania kell magát.

Hozd ki vendégeidből romantikus énjüket – csillogó Latte OMBRE Valentin-napon is

2023. 01. 25.

Sokan tartják a Valentin-napot megosztó jelenségnek. Megélése ugyanis az ember aktuális érzelmi állapotától függ. Nem vitás ugyanakkor, hogy köröm dizájn az egyik különleges módja a romantika kifejezésének, így könnyen előfordulhat, hogy a vendégek is ehhez kapcsolódó kéréssel érkeznek a szalonba. Valentin-napon a kissé tüzesebb hangulathoz passzolhat például a piros stiletto, de a romantikus életérzéshez a kecsesebb, csillogóan trendi körmök a befutók.

Viszlát 2022, hello 2023! (2. rész)

2023. 01. 18.

Természetes tökéletesség – talán így lehetne legjobban összefoglalni az idei év szépségideáljának hitvallását. Mindezt a körmös trendekben is követni fogjuk, ami persze nem jelenti, hogy 2023-ban nélkülöznünk kellene például az élénk és izgalmas színeket. A díszítések tekintetében viszont biztosan hódítani fog a minimál stílus és letisztultság. Na de nézzük is részletesen, milyen trendek várnak ránk az idei évben!

Viszlát 2022, hello 2023! (1. rész)

2023. 01. 04.

A 2022-es év szuper körmös trendeket hozott magával, és az a jó hír, hogy ezekből bőven van mit megtartani 2023-ra is. Évzáró-évnyitó összefoglalóm első részében a legfontosabb trendeket nézzük meg, hogy még jobban láthassátok, pontosan mit is volt érdemes követni, és megtanulni a tavalyi évben.

Milyen egy igazán hangulatos szilveszteri köröm?

2022. 12. 21.

Lassan itt a szilveszter, és vele együtt a csillogó szemhéjpúder, a flitteres ruhák és természetesen a ragyogó szilveszteri körmök ideje is. Ha szeretnél vidám, bulis évzárást, az újévet pedig a lehető legcsodálatosabb módon kezdenéd, akkor megjelenésednek tetőtől talpig tökéletesnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a szuper smink és frizura, illetve a mesés ruhaköltemény mellett szemet gyönyörködtető körmökre is szükséged lesz – és persze vendégeidnek is.

Miért válaszd a Gel tipet a sablon vagy a Reverse tip helyett?

2022. 12. 08.

A körömhosszabbítás mindig nehéz feladat és rengeteg idő, ezzel a problémával gyakran találkozom az oktatásaim során. Aki kevésbé jártas a sablonkivágásban, a sablonillesztésben, annak több óráig tarthat, mire megépít bármilyen körömformát 10 ujjra. A Reverse tip jó megoldásnak tűnik a sablon helyett, de csak abban az esetben gyors, ha Cover pink Acrylgellel építjük a körmöt, illetve tudjuk melyik körömre milyen méretű tip a megfelelő. Ugyanakkor mind a sablonnál, mind a Reverse tipnél egyszerűbb megoldást nyújt a Gel Tip - nézzük meg, miért is van ez így.

Karácsonyi és téli ünnepi díszítés

2022. 12. 01.

Ahogyan november végén-december elején nagy örömmel választjuk ki és tesszük fel a lakásunkban a karácsonyi díszítéseket és fényeket, hasonló lelkesedéssel nézzük ki az ünnepi körmeink színét, formáját és mintáját, hiszen minden nő szép és vonzó szeretne lenni Karácsony alkalmával. Sokan már hetekkel az ünnepek előtt nézik a körömtrendeket magazinokban vagy az Instagramon, hogy legyen elegendő idejük kiválasztani a megfelelő körömformát, egy romantikus színt és egy hozzá illő díszítést. Az idei évben a hagyományos piros különböző árnyalatai mellett a fehér és a zöld szín egyaránt hódít.

One move virágok a szalonban

2022. 11. 29.

A virágfestés sokak számára óriási kihívást jelent, mert nehéz kialakítani a megfelelő kompozíciót, nehéz kiválasztani a megfelelő anyagcsoportot, ecsetet, és technikát. Gyakran felmerül a kérdés: de mégis vajon hogyan kezdjek neki? A One move technika erre a kérdésre egyszerű választ ad.

Hogyan építsünk körmöt sablonra, Compact Base gél zselével?

2022. 11. 16.

Az innováció korában lépést kell tartanunk a műköröm-alapanyagok fejlődésével is. Ez magában foglalja azt is, hogy az új alapanyagok felgyorsítják egyrészt a munkafolyamatokat, illetve egyszerűsítik azokat. Ilyen termék a Compact Base gél, ami a Base gélek közül kiemelkedő mind tapadásban, mind reszelésmentes körömépítésben. De nézzük végig, hogyan alakult ki mindez, és hova érkeztünk napjainkban.

Építsünk csodás virágos körmöket egész évben

2022. 11. 10.

Bár a virágos körmök nyáron a leggyakoribbak, minden szezonban népszerűek a vendégek körében, hiszen a minták és színkombinációk évszakok szerint is jól variálhatóak, az adott évszak vagy ünnep jellegzetes elemeivel pedig szépen kiegészíthetjük őket, illetve választhatunk a szezonhoz illeszkedő virágmintát is.

Hogyan készíts csodás jégvirágokat 3D zselés virág Builder gel zseléből?

2022. 10. 27.

Bevallom sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a megoldást a jégvirágok készítéséhez. Sokféleképpen próbáltam a megoldáskeresést: Acrylgélből, zselés műköröm alapanyagból, gél-lakk alapanyagból, de sosem sikerült igazán jól, mindig találtam benne valamit, ami nem tetszett a végeredményben. Aztán ahogy teltek a napok, és én csak kitartóan próbálkoztam újra és újra, egyszercsak rájöttem, hogyan érhetem el a 3D effekt hatást és a zselé legsűrűbb halmazállapotát.

Függőleges dupla OMBRE technika

2022. 10. 25.

Az OMBRE technika az egyik legkedveltebb díszítési technika manapság és az elmúlt egy-két évben, és most megérkezett a vadonatúj dupla ombre technika. De vajon mit jelent a dupla kifejezés?

Glitterek, flitterek, kagylók és minden ami csillog, avagy hogyan építsd be a körömbe a különböző díszítő elemeket?

2022. 09. 29.

Gyakran felmerül a kérdés, hogyan lehet beépíteni a körömbe egy-egy glittert, flittert, fóliát, díszítő pelyhet vagy kagylót úgy, hogy ne vesszen el a csillogás és tartós is legyen. Vajon milyen rétegrend kell ahhoz, hogy ne álljon ki a sarka például egy 3D rombusz flitternek, vagy ne karcoljon a széle az egyenes felületű, rugalmatlan kagylólapnak. Nagyon sokféle díszítő elem létezik, ehhez pedig többféle technika, amivel precízen és esztétikusan be tudjuk építeni ezeket a díszítő elemeket a felületbe. Nézzük át egyesével mik ezek a technikák!

Hogyan készíts tökéletes mosolyvonalat nyomdafejjel

2022. 09. 26.

A körömdivat egyfolytában változik, néha berobbannak a feltűnő minták és meglepő színek, máskor az egyszerűség és visszafogott színek a trendek. A legfontosabb az ápoltság, ami a nők megjelenésének egyik fő alappillére, és talán a francia körmök adják ezt vissza legjobban azok számára, akik a klasszikus körmöket szeretik, vagy csak nem érdekeltek a divatban.

A hiperhidrózis, avagy a fokozott kézizzadás kezelése a szalonban

2022. 09. 21.

Gyakran nehézséget okoz ebben a szakmában azoknak a vendégeknek a kezelése, akik kezén a verejtékmirigyek erőteljesebben működnek, mint az átlag. Ilyenkor nehezebb feladat elvégezni a kívánt szolgáltatást, legyen az egy manikűr, egy géllakk technika vagy akár a műkörömépítés. De vajon mi lehet a megoldás?

Hogyan gyorsítsd fel a szalonmunkát?

2022. 09. 08.

A válasz egyszerű: pontos anyagmennyiséggel és a lehető legkevesebb reszeléssel. Természetesen ez csak a rövid és egyszerű válasz, mert a gyorsaság több részleten is múlik, de a legfontosabb, ha megfelelő anyagmennyiséggel dolgozunk a megfelelő helyen, és emiatt nem kell megreszelni a felületet az építés után, akkor rengeteg időt megspórolhatunk.

Mitől lesz egy körömforma orosz mandula?

2022. 08. 23.

Gyakran felmerül kérdésként ez a mondat, a válasz azonban egészen egyszerű: a sablonozás, a magassági pont, a párhuzamok és a 45 fokos vágás a forma végén adja ennek az extrém körömformának a jellegzetességeit.

Hogyan használd a neon pigmentport OMBRE díszítéshez

2022. 08. 09.

A pigmentporok használata egyszerű, egyetlen titkuk, hogy ragacsos felületbe kell beletenni őket. Ehhez a legjobb választás a fehér színű géllakk, amiben a neon pigmentporok igazán jól visszaadják erőteljes, szinte vakító színüket. A neon pigmentporokon túl még többféle pigmentpor létezik, például a sötétben világító pigmentporok (Glow powders), amik neonpasztell árnyalatúak és a sötétben valóban világítanak, ha “feltöltjük” őket lámpafénnyel. De ott vannak még az Aurora pigmentporok is különböző színekben, azonban őket már másképpen kell felhasználnunk.

Milyen egy valódi "gyümipillangó"?

2022. 08. 01.

Nehéz jól megfogalmazni, de igazából 2in1, tehát kettő az egyben, azaz a görögdinnye színű lepkére gondolok. Mindig van valamilyen felkapott trend vagy fancy körömdíszítés, ami legtöbbször a szezonhoz vagy a különböző évszakokhoz kapcsolódik, igazából ez idén nyáron sincs másképpen. Az igazat megvallva ebben az évszakban általában sokféle gyümölcsöt és pillangót szoktunk a körmökre festeni, és idén ezek izgalmas kombinációjaként alakult ki a gyümipillangó.

Miért válasszuk éppen a pálmafa festést?

2022. 07. 13.

A nyári trendek minden évben visszatérnek, ezek általában a színátmenetek, a feltűnően ragyogó csillámok, a virágok vagy a pálmafák.

Az Aurora ICE praktikái

2022. 07. 07.

A csillogás minden szezonban elvárás lehet a vendégek részéről. Ez egy különösen fénylő köröm, ami tökéletesen kielégítheti ezt az igényt! A transzferfóliát alapvetően nem nehéz beépíteni a körömbe. Ám ha szeretnénk, hogy törés nélkül csillogjon, és vastag se legyen a végeredmény, akkor a hagyományos módszer sajnos nem működik, mert ilyenkor egy újfajta rétegrendre van szükség, Aurora pigment porral és színben hozzá illő transzferfóliával.

4 dolog, amit tudnod kell az Ombre technikákról

2022. 06. 29.

Az OMBRE technika többféle lehet attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni.Készíthetjük építő zseléből, színes (Royal) zselékből, géllakk színekből, illetve csillámból is; összemoshatunk két színt vagy elmoshatunk egy színt is tökéletesen, foltmentesen.

Milyen körömformát válasszunk zselés építésnél?

2022. 06. 27.

A formákat mindig az határozza meg, hogyan illesztjük fel a sablont. Ez lehet az ujj vonalához képest egyenes (klasszikus kocka forma esetén), felfelé emelt (orosz mandula köröm esetén), vagy lefelé döntött (stiletto, vagyis hegyes körömforma esetén).

Fessünk gyönyörű virágokat a körmökre!

2022. 06. 21.

Nyáron nagyon gyakoriak a virágok a körmökön. Szinte az összes alapanyagból készíthető virág, de melyiket válasszuk?

Compact Base gélek használata a hetekig tartós géllakkozás elkészítésekor

2022. 06. 08.

Manapság az erősített gél-lakk technika a legnépszerűbb és leggyorsabb a szalonmunka során. Az eredmény – a természetes hatás mellett – a tartósság, és a tökéletesen íves felület, méghozzá reszelés nélkül.

Ezt érdemes tudni a nyári körömtrendekről

2022. 06. 01.

A nyári trendek minden évben hasonlóak, pici eltéréssel, amit mindig az aktuális divat befolyásol. Évek óta a neon színek hódítanak a nyári évszakokban kézen és lábon egyaránt és már egy ideje visszatérő és kitartó trend az ombre, vagyis a színátmenetes köröm.

Jó ötlet-e körmös vállalkozást csinálni könyvelő nélkül?

2023. 04. 11.

Olvasási idő: 5 perc

Megosztás

Sokan gondolják, hogy kata egyszerű, minimális adminisztrációval, és bevallási kötelezettséggel járó adózási forma. Kérdés persze, hogy számodra a kata lesz-e a megfelelő döntés? És azzal is tisztában vagy, hogy akár katásként, akár átalányadózóként induláskor milyen bejelentési, és később, menet közben milyen bevallási kötelezettségeid lesznek? És azt is el tudod önállóan dönteni, hogy érdemes-e áfa alá belépned, vagy jobban jársz az alanyi áfamentesség választásával?

tovább olvasom

van kérdésed?

Szakértőnk máris rendelkezésedre áll körmös vállalkozósod ügyeiben, legyen szó adózásról, bérleti szerződésről, a szalon működtetéséről vagy bármiről, amivel a könyvelődhöz is fordulnál.

Sikari Nail Academy elválasztó

Körmös vállalkozásod fejlesztéséhez kapcsolódó segédanyagokat csak előfizetéses tagsággal érhetsz el. Premium tagként ráadásul bármikor kérdezhetsz gazdasági és jogi szakértőinktől is.

Próbáld ki, megéri!

kérdezz most!

Leipán Tibor
Leipán Tibor

adótanácsadó, cégjogi szakértő

kérdezz most!

A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő!
Kérjük, írja meg a kérdést!

Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Sikeresen elküldted kérdésedet!

Hamarosan e-mailen jelentkezünk a válasszal.

munka feltöltése

Kérjük, mindenképp felülnézetből, legfeljebb néhány centi távolságból készítsd el a fotót úgy, hogy a munkád egyik oldala se lógjon ki a kamerképből.

Figyelj arra, hogy a kép soha ne legyen homályos, és ne tükröződjön, ezért a legjobb, ha a körmöslámpa fényében, vaku nélkül készíted el - az alábbi mintához hasonlóan.

munka feltöltése

Figyelj, hogy a feltöltendő fájl formátuma csak JPG vagy PNG lehet.

Kattints ide a fájl feltöltéséhez!

Sikeresen feltöltötted munkádat!

A kitöltött adataid alapján létrehoztunk egy ingyenes fiókot számodra. Sőt, máris elvégezhetsz akár több ingyenes képzést is.

Regisztráció

Légy Te is Az Akadémia tagja!

Sikari Nail Academy virágos körmök
  • Végezz el az ingyenes tagsággal is teljes körűen elérhető kurzusokat: egy nailart, egy technikai és két villámkurzus az első belépésed után csak Rád vár!
  • Nézd vissza korábbi Trendkövető Live Kurzusaim teljes videóanyagát!
  • Töltsd fel egyik munkádat, amit alaposan átnézek, és szöveges értékelést is adok róla, személyesen Neked!
  • Fejleszd a szalonmunkád 30 tuti tipp segítségével, melyeket napról-napra fogok elküldeni Neked!
Sikari Nail Academy

HASZNÁLD KI AZ AKADÉMIA ÖSSZES ELŐNYÉT!

Tanulj, fejlődj és növeld körmös vállalkozásod bevételét!

  • Végezz el hónapról-hónapra vadonatúj díszítési, technikai, szezonális és fashion képzéseket - évente akár több mint 100 órányi videós online kurzus hozzáférésével!
  • Csatlakozz valamennyi Trendkövető Live Kurzushoz, és nézd vissza ezek anyagát korlátozás nélkül, bárhol és bármikor!
  • Az Akadémia nem csupán képzési lehetőség, egyben szakmai segítség is a tudatos fejlődéshez - kérdezz bátran Te is Edinától!
  • Légy profi körmös vállalkozó - az előfizetéses tagsággal olyan kérdéseket is segítünk megválaszolni, melyek miatt a könyvelőd is hozzánk fordul.
  • Kerülj be a legjobbak közé, tökéletesítsd tudásod saját igényeidnek megfelelően - élj a személyes mentorálás lehetőségével!

Nézd meg előfizetéses csomagjaink összes szolgáltatását!

megnézem a csomagokat
Sikari Nail Academy Pro

pro

6990 Ft/hó

  • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
  • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
  • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
  • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot
többet akarok tudni

Népszerű

Sikari Nail Academy Prémium

premium

8990 Ft/hó

Minden, ami PRO, továbbá

  • Hozzáférhetsz a legmagasabb szintű, prémium kurzusokhoz is
  • Edina évente 5 munkádat értékeli részletesen
  • Még több szakmai segítség: Edina online válaszol körmös-szakmai kérdéseidre, 3 munkanapon belül
  • Segítség a vállalkozásod ügyeiben: a Menedzser Praxis adózási, könyvelési és jogi szakértőitől is bármikor kérdezhetsz
többet akarok tudni

Limitált ajánlat max. 100 főig

Sikari Nail Academy Master

master

9990 Ft/hó

Minden, ami PREMIUM, továbbá

  • Ezzel a tagsággal automatikusan bekerülsz a Mentor Programba
  • Edina évente bármennyi munkádat részletesen értékeli
  • Havonta 1 órás, közvetlen online konzultációra foglalhatsz időpontot Edinához
  • Növelheted vállalkozásod bevételét exkluzív, marketing, design és divat tematikájú online képzéseinkkel is
többet akarok tudni
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, előfizetői fiókod létrehozásához add meg az alábbi adatokat!
Választott előfizetésed:
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

Számlázási adatok

Kérjük add meg számlázási adataidat!
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

Fizetés

Fizetési mód

türelmedet kérjük!

Most átirányítunk a fizetési szolgáltató oldalára...

Sikari Nail Akadémia betöltés

Írj nekünk!

Küldd el észrevételedet vagy kérdezz bátran ügyfélszolgálatunktól! Általában egy munkanapon belül (de sokszor még annál is hamarabb) válaszolunk.

E-mail küldése kapcsolattartónak
A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő.
Ne feledd az üzenetet!

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

Sikeres regisztráció

Sikeresen regisztráltál, köszönjük!

Személyes fiókodat létre is hoztuk, és most már be tudsz lépni az Akadémiára.

belépek
Sikeres regisztráció

KÉSZ IS VAGYUNK!

Nézd meg most a teljes képzési videót, és utána böngéssz bátran a Sikari Nail Academy oldalán, az ingyenesen elvégezhető további képzések között.

HASZNÁLD KI az akadémia összes előnyét!

Tanulj, fejlődj és növeld körmös vállalkozásod bevételét!

  • Végezz el hónapról-hónapra vadonatúj díszítési, technikai, szezonális és fashion képzéseket - évente akár több mint 100 órányi videós online kurzus hozzáférésével!
  • Csatlakozz valamennyi Trendkövető Live Kurzushoz, és nézd vissza ezek anyagát korlátozás nélkül, bárhol és bármikor!
  • Az Akadémia nem csupán képzési lehetőség, egyben szakmai segítség is a tudatos fejlődéshez - kérdezz bátran Te is Edinától!
  • Légy profi körmös vállalkozó - az előfizetéses tagsággal olyan kérdéseket is segítünk megválaszolni, melyek miatt a könyvelőd is hozzánk fordul.
  • Kerülj be a legjobbak közé, tökéletesítsd tudásod saját igényeidnek megfelelően - élj a személyes mentorálás lehetőségével!

Válassz előfizetéses csomagjaink közül -
a Pro és Premium tagságot egy hónapig csupán 990 forintért kipróbálhatod*!

pro

4900 Ft/hó

  • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
  • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
  • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
  • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot

Népszerű

premium

6900 Ft/hó

Minden, ami PRO, továbbá

  • Hozzáférhetsz a legmagasabb szintű, prémium kurzusokhoz is
  • Edina évente 5 munkádat értékeli részletesen
  • Még több szakmai segítség: Edina online válaszol körmös-szakmai kérdéseidre, 3 munkanapon belül
  • Segítség a vállalkozásod ügyeiben: a Menedzser Praxis adózási, könyvelési és jogi szakértőitől is bármikor kérdezhetsz

Limitált ajánlat max. 100 főig

master

9900 Ft/hó

Minden, ami PREMIUM, továbbá

  • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
  • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
  • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
  • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot

*A 30 napos kipróbálási időszakot követően - amennyiben előfizetésedet az ÁSZF rendelkezései szerint nem mondod le - automatikusan az adott csomaghoz tartozó havidíj kerül levonásra.

regisztráció

Kérjük, előfizetői fiókod létrehozásához add meg az alábbi adatokat!

PROFILOD adaTAI

számlázási adatok

  • Abházia
  • Afganisztán
  • Albánia
  • Algéria
  • Andorra
  • Angola
  • Antigua és Barbuda
  • Argentína
  • Ausztrália
  • köz
  • tér
  • utca
  • út

fizetés

választott csomagod

premium

Ezzel a tagsággal profi körmösként a szakmai, és vállalkozással kapcsolatos kérdéseidre is bármikor választ kapsz - ráadásként pedig eléred a prémium kurzusokat is!

FIZETENDŐ HAVIDÍJ

Az első hónapban 990 Ft (27% áfát tartalmaz)

A második hónaptól 6900 Ft/hó (27% áfát tartalmaz)

köszönjük érdeklődésedet!

A gombra kattintva visszahívást kérhetsz kollégánktól, aki tájékoztat a magasabb szintű tagsággal kapcsolatos infókról.

A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő!
A telefonszám nem megfelelő!

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

sikertelen tranzakció!

Sajnáljuk, valamilyen hiba folytán a vásárlásod nem sikerült. Próbáld újra!