loader

SZEMÉLYESEN NEKED...

Lejátszás

SZEMÉLYESEN NEKED...

Legyél akár kezdő, újrakezdő vagy éppen profi körmös, videós kurzusaink között megtalálod, amit keresel. Ha szeretnéd fejleszteni technikai és nailart tudásod, érdekelnek a trendek, és mindig egyre többet akarsz nyújtani vendégeidnek, használd ki az online tanulás lehetőségét.

elérhető kurzusaink

Szezonális

Húsvéti Nyuszi-Puszi

Kedveskedj vendégeidnek egy igazán tavaszias ‘nyuszifüles’ körömmel, hogy ráhangolódjanak a közelgő ünnepre. Egyszerű, de látványos ez a díszítés, csillogó transzferfóliával, amit a bájos apró virágok tesznek még vonzóbbá.
Technikai

Reverse&Gel tip Flowers

Ingyenes tagsággal is elérhető
Ebben a képzésben kétféle, egyszerű körömépítési technikát és egy hétköznapi tavaszi virágdíszítést mutatok be 150 percben. Napjaink körömépítési technikáiban egyre fontosabb a gyorsaság, a pontosság és a tartósság, amit ezek a technikák már mind tudnak, amennyiben helyesen alkalmazzuk a lépéseket. Ez a képzés rengeteg technikai ismeretet tartalmaz, mint a helyes Acrylgel használat reverse tippel, a Gel tipek egyszerű és tartós körömépítése, a felületi OMBRE színátmenet szivacsos technikával, a festőzselés tavaszi virágok és a Flash géllakkok kontúrtechnikája.
Technikai

Mosolyvonal technikák

A francia köröm akkor szép és egységes, ha sikerül egyformára rajzolni a mosolyvonalak ívét. Ez azért nehéz feladat, met az ujjak különböző szélességűek és ehhez mérten a mosolyvonalnak egyformának kell lennie, mert csak így mutat jól 10 ujjon. Akkor tudunk egyforma ívet rajzolni, ha egyforma technikát alkalmazunk az összes ujjon és még néhány szempontra odafigyelünk. De vajon milyen mosolyvonal technikák vannak és milyen egyéb szempontokra kell odafigyelnünk? A válaszért nézd meg ezt a képzési anyagot és készíts ezentúl tökéletesen egyforma francia körmöket.
Technikai

Szuperéles mosolyvonal technika

Ebben a képzésben bemutatom hogyan készíts éles mosolyvonal ívet beépített fekete csíkkal. Modern szalonmandula körömformát választottam ehhez a technikához, mert ezt a formát könnyen el tudjátok készíteni a hétköznapokban, ha a vendég különlegesebb körömformát szeretne. A technika egy lépéssel gyorsabb mint a normál zselés körömépítés, mert a fehér zselés anyagot közvetlenül a sablonra teszem átlátszó alapréteg nélkül. A fekete mosolyvonal ívet pedig beépítjük a szabad széli részbe, hogy nagyon kontúrosnak tűnjön a végeredményben.
Villámkurzus

Smartgummy OMBRE

Sosem volt ennyire könnyű az ombre technika, mint a reszelésmentes SmartGummy színezett base gél színekkel. Önmaguktól elterülnek a felületen, nem folynak ki a körömsáncba, megtartják az íves formát önmagukban és színátmenetként is. A könnyű kezelhetőség mellett jó fedőképesség is jellemzi, emiatt az ombre technika egy-egy színrétegben is tökéletes lesz azzal a technikával, amit ehhez az anyaghoz alakítottam ki. Szerintem ez az ombre technika nagyon jól beépíthető a mindennapi munkába, mert könnyű és gyors is egyben.
Technikai

Glass Ombre AcrylGel

Ebben a képzésben bemutatom a színes Acrylgélek használatát színátmenetes technikával, mert Acrylgel-ből a legkönnyebb az ombre technika. Beépítünk különböző díszítő elemeket a szabad szélbe, hiszen a csillámos ombre köröm továbbra is trend a szűkülő kocka körömforma mellett. Nézd meg a képzést majd építsd meg kedvenc balerina körömformád ombre változatát!
Fashion

Tavaszi tulipánok

Ebben a képzésben bemutatom hogyan fessünk tulipánokat gél-lakk színekkel. A díszítés kiegészítéseként színátmenetet is készítünk Ombre spray használatával rendkívül egyszerű módon. Nézd végig a képzést, fesd meg velem együtt a virágokat és mutasd meg a vendégeidnek, hogy milyen szép tulipánokat tudsz festeni.
Fashion

Tortoiseshell nails: újra hódít a teknőspáncél minta

Idén újra trend a teknőspáncél minta, ami már sokszor meghódította a szépségipart, most pedig ismét rivaldafénybe kerül. Erről a teknőspáncél effektről jó ha tudjátok: a körmök világán túl még a hajtrendekbe is belopta magát. Ha a tökéletes tortoise shell nailt akarjuk elkészíteni, minden esetben a barna különböző árnyalatait fessük a körömre. Alapszínnek világosabbat használjunk, majd a sötétebbel a kisebb-nagyobb foltokat alkossuk meg. Nagyon természetes hatás, nem feltűnő vagy hivalkodó, mégis látványos. A teknősbéka páncélzatát idéző minta egyszerű és gyors díszítési mód, mégis nagyon látványos, garantáltan vendég kedvenc lesz.
Fashion

Szivacsos gél-lakk OMBRE

A színátmenet 2023-ban is trend, de vajon hogyan lehet szépen és gyorsan elkészíteni? Van több megoldás: gél-lakkok esetén Hardener sand porral vagy WaterPro zselével és OMBREPro ecsettel, ami valljuk be kicsit időigényes főleg 10 ujj esetén. A másik megoldás, ami már gyorsabb: ombre stick szivaccsal és magasan pigmentált zselével. Illetve készíthetjük pigmentporokkal is ragacsos felületen colorant brush ecsetkészlettel, ami villámgyors technika, de csak a porokkal működik. Azonban keverhetjük is a technikákat, a gél-lakk színátmenetet felvihetjük szivaccsal is, de vajon hogyan? Ebből a képzésből mindez kiderül!
Technikai

Egyszerű és gyors Acrylgel technika

Ingyenes tagsággal is elérhető
Ebben a rövid képzési videóban bemutatom az Acrylgel termékek egyszerű felhasználási módját, amivel pillanatok alatt megépíthető vagy tölthető még egy közepes hosszúságú köröm is. Nagyon egyszerű technika, mert könnyen kezelhető és ugyanolyan könnyen reszelhető is az anyag. Nem folyik el és nem köt meg az anyag formázás közben, csak a LED vagy UV lámpában, emiatt könnyebb, mint a zselés vagy porcelán technika. Próbáld ki Te is!
Technikai

Valentin-napi csillogás

Ebben a képzésben Latte körmöt mutatok be glitter OMBRE technikával, felületi francia vonal húzással, Valentin-napi témában. Az OMBRE technika nehéz a tökéletes színátmenetek miatt, de a végeredmény annál gyönyörűbb ha precízen van elkészítve. Bemutatom a helyes technikát és elmondom a hibalehetőségeket, valamint a hibák kijavításának módjait is. Kövesd végig lépésről-lépésre az OMBRE technikát, majd a felületi francia vonal húzását, végül a felületi gél-lakk festés trükkjeit.
Nailart

Aranyló téli körmök

Ebben a képzésben bemutatom a transzferfóliák használatát, hogyan tudunk vékony és krómosan fénylő vonalakat készíteni. A díszítést összekombinálom még további technikákkal, mint a 'sugar effekt' technika, aminek szolid csillogása csak még különlegesebbé teszi a körmök fényét. Elmagyarázom hogyan tudunk tisztán dolgozni a lépések során, milyen hibákat ejthetünk és mi a megoldás, például hogyan tudjuk elérni, hogy a fólia az erős nyomás hatására csak a vonalba tapadjon bele, vagy miért nem szóródik bele a csillám a teljes felületbe. Nézd meg a képzést és légy profi a króm vonalakban!
Fashion

Viva Magenta

Ebben a képzésben egyszerű indamintát mutatok be az év trendszínén: a Viva Magenta alapszínen antikolt dizájnnal. Ez a típusú díszítés egyszerű és néhány perc alatt elkészíthető, amikor a vendég azt kéri, hogy csak fessünk 'valami szépet' a körmére és ránk bízza a választást. A képzésben azt is elmagyarázom és bemutatom hogyan kombináld össze az indamintát néhány egyéb díszítő elemmel úgy, hogy még látványosabb legyen a végeredmény.
Technikai

Az igazi WaterWay technika

A WaterWay technika, vagyis a klasszikus füstös hatás nagyon látványos tud lenni a körmökön, mert a pigmentporokból készült színátmenet nagyon feltűnő fekete és fehér háttéren egyaránt. A WaterWay-hez felhasználható porok lehetnek neon pigmentporok, de a sötétben világító (Glow) pigmentporokkal ugyanolyan jól működik ez a technika. Bármilyen díszítési formában alkalmazható az év összes időszakában, így nyáron például örvény mintaként, télen karácsonyi csillag vagy égősor formájában, az év végén pedig akár az új év számait megfestve, mint ebben a videóban, ahol ezt a technikát a közelgő év vége kapcsán a 2023 számaiban mutatom be.
Nailart

HOLO Metál szilveszteri körmök

Ebben a videóban egy extrémen látványos metál körmöt készítek, amit bárki meg tud csinálni, mert nagyon könnyű és egyszerű a technika, összesen két lépésből áll. Szilveszterre megfelelő választás lehet bármilyen színkombinációval, hogy tündököljünk az év utolsó estéjén. Próbáld ki Te is!
Technikai

Baby boomer technika porcelán anyagból kagylódíszítéssel

Ebben a képzésben a baby boomer technikát összekombináltam kagylókkal és glitterrel egy kicsit csillogóvá téve ezáltal a színátmenetet. Porcelán anyagból készül ez a technika, egyrészt mert így a legkönnyebb kettéosztani a köröm felületét, másrészt mert a baby boomer köröm porcelán anyagból nagyon látványos, végül pedig azért a porcelán anyagcsoportot választottam, mert rendkívül egyszerűen be lehet építeni a felületbe a különböző díszeket anélkül, hogy sokat kellene reszelni a formázásnál. Próbáld ki Te is!
Fashion

Csillogó OMBRE szilveszteri körmök

Ha már unod az egyszerű körmöket, és valami extra díszítésre vágysz, akkor a következő mintát ajánlom a számodra apró csillámokkal és színátmenetes vonalakkal. Gyors és egyszerű, bárki el tudja készíteni könnyedén. De vajon hogyan lesznek ezek a vonalak ilyen OMBRE átmenetesek? Nézd meg a videót, amiben elmesélem részletesen és megmutatom lépésről-lépésre ezt a technikát!
Fashion

5 perc múlva éjfél-szilveszteri márványköröm

Az Óév utolsó percei fontosak, hiszen ilyenkor búcsúztatjuk az elmúlt évet és készülünk fel a következő évre. Emiatt jellegzetes kép az óra, ami 5 perc múlva éjfélt mutat, ez a kép akár a körmökön is megjelenhet. Ha esetleg szeretnéd még izgalmasabbá tenni az ilyen vagy ehhez hasonló körmöket akkor WaterPRO márvánnyal fel tudod 'dobni' különböző színekkel, többféle formában azoknál a vendégeknél, akik a két ünnep között is meglátogatnak, mert kifejezetten szilveszteri körmöt szeretnének. A technika fontos, mert gyakori probléma az ilyen díszítéseknél, hogy nehezen kötnek át a színek a LED lámpában, de ebben a képzésben minden apró trükköt elmesélek és megmutatok, hogy ne csak szép, hanem hetekig tartós is legyen a márvány köröm.
Szezonális

Macis karácsonyi köröm

Ebben a képzésben azt mutatom be hogyan lehet figurális ünnepi díszítést készíteni a körömre. Van néhány olyan vendég, aki szereti, ha valamilyen extrább dísz van a körmein például a szezonhoz kapcsolódóan. Ehhez nyújt segítséget ez a kurzus, hogy ha ilyen kívánsággal találkozunk akkor hogyan fessük meg a figurákat, milyen technikát használjunk hozzá. A kurzus első részében dupla mintát festünk, mert gyakran a két kéz egy-egy ujjára kell a festés, megtanuljuk ennek lépéseit, majd a második részben egy nehezebb, összetettebb figurális díszítést készítünk.
Fashion

Csillogóan trendi - Orosz márvány effekt

Légy Te is csillogóan trendi ezzel az új díszítési technikával. Gyönyörű pasztell színek finom csillogással, szép színátmenettel, és az akvarell festék elegáns fátyolosságával. Abszolút szalondíszítés, hiszen néhány perc alatt elkészíthető. Azoknak a vendégeknek biztosan a kedvence lesz, akik szeretik a látványos végeredményt úgy, hogy sok időt ne vegyen igénybe a köröm elkészítése.
Nailart

Frangipáni géllakk festési technikával

Ebben a képzésben a Frangepáni virágot festjük meg géllakk színekből matt hatással. Nagyon látványos ez a díszítés, csupán a kompozícióra és a színek harmóniájára, a szirmok irányára kell odafigyelnünk. Teszünk mellé egy kevés levéldíszítést is ugyanazzal az árnyékolási és kontúrozási technikával, mint a szirmok esetében. Közepes nehézségi szintű ez a díszítés, de egy kis gyakorlással könnyen elkészíthető.
Trendkövető Live

Virágos körmök - Mosaic Flowers&Christmas design

Ebben a képzésben a népszerű mozaik hatású virágokat építjük be a köröm felületébe pasztell színátmenettel. Ez a technika rendkívül látványos akár késő őszi vagy téli színkombinációval is. Harmonizál színeiben és témájában is a az ünnepre való felkészüléssel, ahogyan a a karácsonyi dekoráció: a fenyőág a csillogó és havas gömbdísszel, illetve bársonyosoan fénylő masnival. Ezeket a technikákat mutatom be 2,5 órában, tarts velem!
Szezonális

Hogyan fessünk Mikulást a körömre?

Készítettem egy Mikulásos díszítő videót a számodra, amiben megmutatom hogyan fessünk arcot, szakállat, orrot és bajuszt a Mikulásnak néhány lépésben, amit bármikor el tudtok készíteni, mert egyszerű, de mégis rendkívül cuki. A vendégeid imádni fogják! Készítsd el Te is saját Mikulásodat az általad elképzelt színvilágban, és fesd meg velem együtt!
Fashion

COMIC NailArt

Ingyenes tagsággal is elérhető
A rajzfilmes köröm minták hódítanak már egy ideje, nevezhetjük őket akár Cartoon NailArt-nak vagy Pop Art-nak végül mindegyik elnevezés pontosan ugyanazt jelenti: valamilyen élénk matt színre festjük a teljes köröm felületét, majd körbehúzzuk fekete kontúrral a széleket és néhány csíkkal, pöttyel ugyanabból az irányból az összes körmön bevonalkázzuk. Nagyon látványos a végeredmény, főleg a tini lányok nagy örömére.
Szezonális

Karácsonyi masni fenyőággal

Ebben a képzésben megmutatom hogyan kell megfesteni a masnit lépésről-lépésre gél-lakk színekből, hogyan kell beárnyékolni a masnit kidolgozva a részleteket, hogy minél életszerűbb legyen, és milyen technikával lehet mellé még fenyőágat is festeni, hogy minél ünnepibb legyen a végeredményben a köröm.
Nailart

Karácsonyi és téli ünnepi minták

Az idő előrehaladtával minden évben el kell gondolkodnunk a karácsonyi körömdíszítéseken, hogy a hópihék mellett olyan egyéb ötletünk is legyen, amivel meglephetjük vendégeinket. Ehhez nyújt inspirációt ez a képzés, amiben lágyan csillogó, havat idéző hátteret készítünk, illetve olyan egyszerű mintát, mint a csipkéslevelű magyal vagy a piros bogyós ág.
Villámkurzus

Elegáns, minimál indák

Ebben a képzésben egy olyan egyszerűen szép díszítést szeretnék mutatni nektek, ami egyszerre elegáns és egyben harmóniát is sugároz. Néhány lépésből áll összesen, a végeredmény viszont ettől függetlenül rendkívül látványos. Próbáld ki Te is!
Fashion

Mágneses dupla OMBRE technika

Megérkezett a legújabb mágneses technika, amellyel különleges ombre hatást tudunk készíteni. A dupla ombre technika már korábban is trend volt, csak idáig dekor színekkel, azonban most mágnessel készítjük el ugyanazt. Sokan szeretik a tigrisszem hatást, emiatt biztosan ez a technika is gyorsan nagy kedvenccé válik majd, hiszen így dupla fénycsík vándorol a körmökön.
Technikai

Hogyan készíts körmöket Gel Tippel?

Ebben a képzésben bemutatom hogyan készíthetsz hosszabb körmöket zselés tipekkel, sablon használata nélkül. A technika rendkívül egyszerű és gyors, hiszen miután felragasztjuk a megfelelő méretű tipet a természetes körömlemezre, már csak óvatosan megreszeljük a bőr körül és a felületére egyből dolgozhatunk: festhetünk rá francia szabad szélt (például egy réteg Compact Base gel Cover pink felületére), de akár bevonhatjuk egy színnel is a teljes felületet. Ez a tip tökéletesen megfelel egy épített körömnek, emiatt az illesztés után nem kell bevonni további építő anyaggal vagy anyagokkal. Ez az "építési" technika a valaha létezett legegyszerűbb technika, amit azoknak is ajánlok, akik szeretnék felgyorsítani a körömépítés idejét abban az esetben, ha új körmöt kell építeni például egy új vendég számára.
Nailart

Jégvirágok - 3D zselés virág Builder gel zseléből

Ebben a képzésben egy olyan jégvirág hatású díszítési technikát mutatok be, ami egészen egyedülálló. Olyan különleges hatás érhető el vele, ami semmilyen egyéb technikához nem hasonlítható. A végeredmény nagyon látványos, csillogó kristályokkal egybekötve pedig elképesztően pazar látvány. Próbáld ki Te is!
Villámkurzus

Röntgen rózsa zselés festési technikával

Ebben a képzésben a mindenki számára ismerősen csengő röntgen rózsa festését mutatom be zselés festési technikával. Ez a technika már régóta örökzöld, talán ezért is népszerű minden évszakban. Könnyű és gyors az elkészítése, így egyszerűen beépíthető a mindennapi munkába, nagyon jól mutat bármilyen alapszínen, matton vagy fényesen, és az összes színárnyalatban elkészíthető harmonizálva az alappal.
Technikai

Hogyan építsünk körmöt sablonra, Compact Base gel zselével?

Ingyenes tagsággal is elérhető
Manapság leggyakrabban a műköröm alapanyagok helyett géllakk anyagokkal készítjük a hosszabb, de maximum 'S' méretű körmöket is, legfőképpen Compact Base gel zselével. Ennek oka, hogy sokkal gyorsabban tudjuk elkészíteni a körmöket, hiszen alig kell reszelni a felületet, de emellett ugyanolyan tartósak 3-4 hétig. Többféleképpen tudjuk felhasználni ezeket a Base géleket: akár saját köröm erősítéséhez, akár erősített géllakk töltéshez, akár sablonos építéshez. Az eredmény mindenképpen természetes hatás a lehető legkevesebb reszeléssel. Ebben a képzésben Pastel Compact Base gel zselével építek kocka körmöt sablonra, pici csillámos színátmenettel megbolondítva. Egyszerű és nagyon gyors a technika, garantáltan szeretni fogja mindenki.
Nailart

One move virágok a szalonban

Ha néha gondot okoz a virágfestés, mert hirtelen nem jut eszedbe egy virág sem, amit gyorsan megfesthetnél a vendéged számára, akkor jól jön ez a technika, amit gyakran ‘one move’ technikának, máskor ‘one stroke’ technikának, esetleg ‘egymozdulat’ technikának is hívnak. A nehézség ennél a virágfestésnél a szép színátmenet kialakítás, illetve a virág szirmainak megfelelő elhelyezése, a helyes ecsettartás. Gyakorlással azonban gyönyörű térhatású színátmeneket készíthetünk mindössze két lépésben, hiszen egyszerre elkészíthető az összes egymás mellett lévő szirom. Egyszóval gyors és látványos egyben, érdemes kipróbálni!
Villámkurzus

Akvarell márvány effekt

Ebben a képzésben megtanuljuk a vízzel higítható festékek márványozási technikáját, hiszen eltér az eddig megszokottól. Egyrészt azért, mert a vízbázisú, visszahigítható festékek rétegrendje eltérő, nehogy feloldjuk a korábbi réteget, másrészt azért mert a levegőn szárad attól függően mennyi vízzel higítjuk fel vagy mossuk el. Apró sötét foltokkal megbolondítva pedig még élethűbb márványeffektet hozhatunk létre. Mindez pár pillanat alatt, teljesen jól beépíthető a szalonmunkába akár eltérő színárnyalatokkal is. Nézd meg a videót és készítsd el a kedvenc márvány mintádat!
Technikai

StilEdge körömforma porcelán anyagból

Ebben a képzésben a StilEdge körömforma építését tanuljuk meg porcelán alapanyagból, extrém hosszúságban végigépítve a sablon teljes hosszán. Ez a forma az Edge és a Stiletto köröm ötvezete, és egészen modern stílust képvisel. A köröm építése és a reszeléstechnika speciális, de nagyon látványos eredményt mutat. Jól díszíthető bármilyen egyéb motívummal a köröm felületén lévő egyenes rész, biztosan az extrém vendégek kedvence formája lesz.
Fashion

Vakító csillogás - Flash 3D virág motívummal

Ebben a képzésben egy olyan díszítési technikát mutatok a számotokra, amivel egyszerre vakítóan csillogó és 3D motívumos díszítést tudtok ti is készíteni azok számára, akik szeretik a feltűnő körmöket. A Flash glitters porok káprázatosan csillognak nem csak a napfényben, hanem bármilyen fényviszonyban, az opál gyurmazselével pedig ki tudjátok egészíteni a díszítést, még látványosabbá tudjátok tenni a körmöket. Kövekkel és szórógyöngyökkel pedig tovább tudjátok emelni a csillogás fényét.
Nailart

Pasztell színátmenet apró zselés virágdíszítéssel

A pasztell színátmenet minden évszakhoz passzol, azonban az elkészítése nehezebb, mint normál színekkel. Emiatt választottam ezt pasztell hátteret ehhez a díszítéshez, méghozzá egészen eltérő színű és 3 árnyalatú pasztell géllakkból. Az apró virágok gyakran előfordulnak díszítésképpen, de valójában nehezebb az elkészítésük, mint a nagyobb motívumoknak, hiszen egészen kicsiben kell úgy megalkotni, hogy kivehető legyen a forma és a kompozíció egyaránt. Ezeket a technikákat mutatom be ebben a képzési anyagban az első lépéstől az utolsóig.
Technikai

Klasszikus szalonmandula köröm Acrylgélből, beépített száraz virággal

Ebben a képzési anyagban megtanuljuk hogyan kell beépíteni száraz virágokat a szabad széli részbe anélkül, hogy nagyon vastag lenne a végeredmény. A rétegrend egyszerű, ahogyan a színátmenet is a legegyszerűbb az összes technika közül ezzel a termékcsaláddal.
Technikai

GOLDENFlake Roses, avagy Aquarell virágok GoldenFlake rose alapon

Ebben a képzésben bemutatom a reszelésmentes technikát a köröm töltése esetén visszafogott, fátyolosan áttűnő, virágos díszítéssel. Úgy készítem el a mintát, mint egy mosolyvonalat, körbeölelve a köröm végét a két sarokpont között. Már az alapszín is impozáns megjelenést kölcsönöz azok számára, akik szeretik az elegáns nude stílust, legfőképpen azért, mert a termékben lévő rosegold pelyhekkel és a lágy milky árnyalattal gyönyörű szett készíthető.
Technikai

Hogyan készíts tökéletes francia vonalat nyomdafejjel

Gyakran sok időbe telik a mosolyvonal megfestése…. Ezzel a nyomdafejes technikával viszont pár másodperc alatt elkészíthető a tökéletes mosolyvonal!
Nailart

Esőcseppes őszi virágok géllakk színekből

Ebben a képzési videóban színátmenetes szirmokat festünk géllakk színekből, árnyékolástechnikával. Megtanuljuk a virág kompozícióját először rajzon, majd ceruzával felrajzolva a tipre, a színek hígításának és elmosásának a technikáját, az árnyékolás és világosítás színeinek a kikeverését, a kontúrvonalak elhelyezését, irányát. Nézd meg a képzést, és fesd meg te is a kedvenc virágaidat!
Szezonális

Halloween-i rémisztő körmök

Ebben a képzésben a közelgő Halloween-i ünnep témáját festjük meg a körömre, hiszen a boszorkányok és fekete macskák mellett a kísértetek is ennek a szokásnak a megtestesítői. Ez egy egyszerű és gyors díszítés, csak a megfelelő anyagot és ecsetet kell hozzá kiválasztanunk. Nézd meg a képzést és fesd meg a legrémisztőbb kísértetet a körmödre!
Fashion

Márványmintás körmök fehér színű Acrylgél alapon

A márványminta, vagy inkább márvány hatás a körmökön már évek óta divat – ugye Te is szívesen készítenéd el vendégeidnek? TECHNIKA + NAILART – 2 in 1 A díszítési forma népszerűségét az adja, hogy rendkívül visszafogott, mégis látványos, és nagyon stílusos. Fehér alapszínen mutat a legszebben, de természetesen szinte bármilyen színkombinációval elkészíthető.
Nailart

Mickey egér géllakk színekből

Ebben a képzésben elsajátíthatod a géllakk festés trükkjeit, a Mickey egér festésének fortélyait, az első lépéstől az utolsóig. A Mickey egér népszerű figura, festheted az arcát csak hobbiból, hogy mindenki lássa milyen ügyesen festesz, vagy akár a vendég körmére is festhető, ha pont ilyet körmöt szeretne egy alkalomra, és a festés idejét is kiüli türelemmel. Nézd meg a videót és fesd meg Te is a kedvenc Mickey-d.
Fashion

Függőleges dupla OMBRE technika

Az OMBRE technika az egyik legkedveltebb díszítési technika manapság és az elmúlt egy-két évben, és most megérkezett a vadonatúj dupla ombre technika. De vajon mit jelent a dupla kifejezés? Valójában dupla munkát és dupla időt, de emellett dupla szépséget is. A mosolyvonal kifordított színátmenete rendkívül különlegessé teszi a végeredményt. Minél nagyobb az árnyalatnyi különbség a színek között, annál nagyobb a kontraszt ezáltal a végeredményben. Válassz bármilyen két színt, egy világos és egy sötét lila színt, vagy egy halvány rózsaszínt erős pink színnel, a végeredmény elképesztően látványos.
Technikai

Vadonatúj FULL reverse tip technika orosz mandula formához

Ebben a képzésben az új FULL reverse tip használatát tudod elsajátítani. Orosz mandula körmöt építünk ezzel az új techikával, gyorsan és könnyedén. Bárki el tudja készíteni, hiszen ez a technika csak néhány lépésből áll.
Technikai

Új és forradalmi orosz mandula köröm half reverse tip technikával

Ebben a képzésben egy teljesen új technikát mutatok be az új Half Reverse tippel, aminek köszönhetően bárki el tudja készíteni az orosz mandula körmöt rövidebb és hosszabb méretben is. Valójában úgy működik ez a tip, mint a korábban használt kontaktussáv nélküli tipek. Mivel kapunk egy tökéletes alapot, így a további lépések már nagyon gyorsak, hiszen a legtöbb idő mindig a sablonozás és a hajlítás volt. Ezzel a forradalmi új termékkel az építési idő akár felére csökkenthető, a forma pedig tökéletes és egységes az összes ujjon.
Technikai

SHELLBox - Glitter ombre köröm tördelt kagylóval

Ebben a képzésben megmutatom, hogyan tudjátok beépíteni a tördelt kagylókat átmenetesen, hogy a Flash csillám gyönyörű csillogása mellett a kagylók szépsége is visszacsillanjon. A reszelésmentes Superior zselé szépséges milky rose árnyalatával kombinálva igazán elegáns végeredményt kapunk. Ezt a zselét használhatjuk teljesen reszelésmentesen töltéskor, azonban sablonos építésnél érdemes megformázni a szabad szélt reszelővel, és akár a felületet is picit átreszelni, amennyiben szükséges. De mindenképpen kevesebb felületreszelés kell, mint bármelyik más zselés alapanyag használatakor.
Technikai

Betört körmök korrekciója egy lépésben

Ebben a képzésben bemutatom hogyan lehet korrigálni egy betört körmöt mindössze egy lépésben. Nem kell újrasablonozni a körmöt, nem kell sok időt elvesztegetni a sablonillesztéssel, de ettől függetlenül ugyanolyan tartós végeredményt készíthetünk. Ezek mellett a vendég is örül, hogy nem kell levágni a saját körmét, hiszen sokan szeretik, ha a műköröm alá nő a saját körmük. Nézd meg a videót és korrigálj te is betört körmöt mindössze egy lépésben, nagyon gyorsan és fájdalommentesen.
Technikai

Hogyan gyorsítsd fel a szalonmunkát?

Gyorsasági praktikákat mutatok be ebben a képzésben, például, hogy pontos anyagmennyiséggel és a lehető legkevesebb reszeléssel hogyan tudjuk felgyorsítani a mindennapi munkánkat. Természetesen a gyorsaság több részleten is múlik, de a legfontosabb, ha megfelelő anyagmennyiséggel dolgozunk a megfelelő helyen, és emiatt nem kell megreszelni a felületet az építés után. Ehhez ki kell választani a megfelelő anyagot, ami szinte önmagától elterül a felületen. Mindezt bemutatom ebben a képzésben kiegészítve minden egyes lépés: a manikűr, az előkészítés gyorsasági praktikáival is lépésről-lépésre.
Technikai

Orosz mandula köröm építése zselével, Flash színátmenettel

Az orosz mandula az egyik legnőiesebb és legkecsesebb körömforma, amelybe minden vendég könnyedén beleszeret. Ebben a képzésben a szalonmunkába is könnyen beilleszthető hosszúság építését tanuljuk meg gyönyörű színátmenettel. A csillogás sem maradhat el, hiszen a Flash géllakkok káprázatosan visszaverik a fényt, szinte minden csillámszemcse egyesével világít, a végeredmény rendkívül különleges. Próbáld ki te is!
Fashion

Hogyan használd a neon pigmentport OMBRE díszítéshez

Ingyenes tagsággal is elérhető
Ebben a videóban a neon pigmentporokat színátmenethez használjuk, hiszen ezzel a technikával a legkönnyebb és leggyorsabb az OMBRE technika. Használd fehér ragacsos felületen, hogy minél szikrázóbb és neonosabb legyen a végeredmény! Nézd meg a videót és próbáld ki te is ezt a technikát indadíszítéssel kombinálva!
Szezonális

WeddingNails - Menyasszonyi köröminspiráció

Ingyenes tagsággal is elérhető
Milyen egy igazán trendi esküvői köröm? Úgy tűnik, már bármi elképzelhető! De ha a tradicionális vonalat nézzük, akkor még mindig a nude vagy bézs árnyalatokat, esetleg a francia stílusú körmöket választják a menyasszonyok. A kődíszítés általában elengedhetetlen, megbolondítva némi szolid csillogással vagy szórógyönggyel. Ezek mellett az indaminta is örökzöld, bárki szívesen viseli a körmén a Nagy napon. Nézd meg a videót, és készülj fel te is a menyasszonyi szezonra!
Trendkövető Live

Zselés körömépítés lépésről-lépésre

A hosszú és feltűnő körmök népszerűsége egyelőre töretlen, még akkor is, ha az új trendek már nem feltétlenül ebbe az irányba mutatnak. A szűkülő kocka, vagyis Balerina körömforma könnyű viselet még nagyobb hosszúságban is, mindenki kezén jól áll, és rendkívül mutatós. A most divatos dupla és éles mosolyvonal gyönyörűen megnyújtja és kiemeli a köröm ívét, így ez a plusz esztétikum több eleganciát is kölcsönöz viselőjének. Ne feledd, hogy a hosszabb körmök felületére még látványosabb díszítést alkothatsz, hiszen nagyobb felületen részletesebben ki tudsz dolgozni egy-egy mintát, akár a virág szirmainak gyönyörű átmenetét, a színek mélységét vagy árnyaltságát.
Prémium

Edina kedvenc diszítése: Hot Tropical virágfestés

Összemosott színű virágszirmok és elmosott, néhol épphogy megcsillanó háttér a kedvenc motívumaim egyike, amiket ötvöztem ebben a díszítésben. A vékony kontúrvonalak mindig csodásan kiemelik a virágszirmokat, és elegánssá is teszik egyben a mintát, ezáltal a vendég körmeit és a vendég kezét is. Nézd meg a videót, és próbáld ki te is!
Technikai

Csillámos OMBRE reverse tip technikával

A körömépítés sablon segítségével nagyon nehéz és bonyolult feladat, ami sok gyakorlást igényel, hiszen ahány ember és ahány ujj, annyi típusú köröm létezik. Ennél sokkal egyszerűbb a Reverse Tip használata, ami egy jóval könnyebb technika bárki számára. Elegendő kiválasztani a megfelelő méretű tipet és az optimális anyagmennyiséget, máris készen vagyunk a megépített körömmel. Ehhez természetesen kell egy megfelelő technika, aminek segítségével pontosan és résmentesen tudjuk illeszteni a tipet és ezáltal az anyagot, illetve egy helyes reszeléstechnika is szükséges, nehogy peremes maradjon az anyag, esetleg túlreszeljük.
Technikai

Légy Te is extrém: Trapézium körömforma építése porcelánból, színes szabad széllel

Az extrém körömformák egyik legnehezebb típusa a Trapézium körömforma. Nagyon fontos az építő szakasznál a helyes anyagmennyiségek eltalálása a felületen abból a célból, hogy a végén a Trapéziumra jellemző éleket bele tudjuk majd reszelni a felületbe. A forma megépítése időigényes, de a végeredmény bámulatos. Tedd próbára magad és építsd meg te is ezt a körömformát!
Technikai

Gótikus mandula köröm építése zselével

Ebben a képzési anyagban a gótikus mandula körömforma építését tanuljuk meg, hogyan kell sablonozni a formát, hogyan kell kialakítani tökéletesen a formát a sablonon, hogyan kell megreszelni a felületet. Ez a forma a nehezebb extrém formák közé tartozik, mert csak hosszabb méretben tudjuk megépíteni tökéletesen és csak egyszer tölthető, különben elveszti a jellegzetességeit.
Nailart

3D Indafestés

Az indafestés népszerű díszítési technika. Amikor nem tudja a vendég, milyen mintát szeretne a körmére, ezt bármikor előveheted, és néhány lépésben gyönyörű díszítést varázsolhatsz a körmökre. Többféle indadíszítés létezik, ebben a képzési anyagban a picit magasabb szintű, 3D indafestést tanuljuk meg, ombre alapra. Először lerajzoljuk a mintát, megbeszéljük a szabályokat, majd elkészítjük ugyanezt a tipen is. Az indafestés elsőre könnyűnek tűnő díszítési technika, de valójában megvan a maga nehézsége. Egyszerű, ha ismerjük a szabályait, az ecsetkezelést. Először érdemes az indamintákat másolni, majd önmagunktól kreálni saját indadíszítéseket, amikor már begyakoroltuk a "fortélyait". Az indák jól mutatnak a köröm felületén bárhol, akár pontosan a köröm közepén is. Ennek az elhelyezésnek is megvannak a szabályai, amit megtudhatsz a videóból. A 3D indaminta az egyik legkedveltebb díszítésem, mert attól függetlenül, hogy egyszerű, mégis rendkívül mutatós. Próbáld ki te is!
Nailart

Csipkezselé az alapoktól

A csipkezselével való díszítés nagyon látványos, hiszen gyönyörű 3D díszítéseket tudunk készíteni akár virág, pillangó vagy egyéb motívummal. Érdemes ennél a technikánál először a kontúrvonalakat megfesteni, majd kitölteni gyurmazselével. Az eredmény önmagáért beszél. Ebben a képzési videóban egy különlegesen összemosott háttér eldolgozását tanuljuk meg, amit akár önmagában is használhatunk díszítésképpen, vagy összekombinálva bármilyen más motívummal. A csipkezselés díszítést színes gyurmazseléből készítjük és még be is árnyékoljuk a látványos végeredmény céljából. Próbáld ki Te is!
Nailart

Aquarell: Hogyan fessünk vízbázisú festékkel?

Az aquarell festéssel gyönyörűen fátyolos és lágy mintákat tudunk készíteni fehér alapra, vagy valamilyen pasztell szín felületére. A díszítés csak néhány lépésből áll, a festék vízzel higítható, és a levegőre szárad, emiatt könnyen elkészíthető ez a díszítés a hétköznapokban is. Vendégkedvenc díszítés. Az aquarell festés nagyon népszerű mostanában, ami nem csoda, mert viszonylag egyszerűen használható technikáról van szó, bár erre is, mint minden másra, igaz, hogy sokat kell gyakorolni. Meg kell ismerni ezt a fajta festéket,mert teljesen más tulajdonságai vannak, mint pl. a zselés alapanyagokak.
Villámkurzus

Gyors szalondíszítés: Mickey egér

Ebben a képzési videóban megtanuljuk a Mickey egér festésének kontúrvonalait, amit bármikor meg tudsz festeni a vendéged számára a hétköznapok során, hiszen nagyon egyszerű a technika, csak a formákat kell megfelelően elhelyezni a felületen a helyes arányban. Nyomdával összekötve a díszítés még látványosabb!
Villámkurzus

Gyors szalondíszítés: Repedezős hatás

Látványos díszítés csupán néhány lépésben, felhasználva az anyagok kiváló tulajdonságait: a repedezős hatást, a flexibilitást és az előre elkészített masnik kiváló rögzítését tapadózselével. Nézd meg a videót és készítsd el te is kedvenc repedezős hatású mintádat!
Nailart

JUNGLENails Állatminták

A Jungle Nails egy olyan örökzöld divatirányzat, ami sosem megy ki a divatból. Lehet bármilyen évszak, a trendi állatminták akkor is hódítanak, megbolondítva a vendégek körmeit. Ebben a videóban a legegyszerűbb leopárd mintát mutatom be, felturbózva némi csillogással.A krokodil minta egy speciális divatirányzat, főleg megbolondítva némi Aurora csillogással. Elkészítése nem bonyolult, csak a lépések sorrendjét fontos betartanunk. Az OMBRE technika örökzöld trend, készüljön bármilyen színből évszaknak megfelelően. Ebben a képzési anyagban minden megtalálható ezek közül, ami a JUNGLE Nails körmök elkészítéséhez szükséges.
Nailart

Evergreen zselés virágfestés minden évszakhoz

Sötét alapszínen rendkívül jól mutatnak a neon színű virágok, hiszen jól kiemeli azok élénk árnyalatát. Ettől függetlenül festhetjük ezeket a virágokat akár világos, sőt még fehér háttérszínre is, évszaktól függően. A technika viszont örökzöld: a színek elmosása, a virágszirmok formái, a színárnyalatok bármikor alkalmazhatóak, ha a vendég egy-egy szépen megfestett díszítést kér. Ebben a képzési anyagban nehezebb virágkompozíciót tanulunk, bonyolultabb színárnyalatokkal. Ha valaki szereti az aprólékos, nagyon részletekbe menő díszítéseket, és a bonyolultabb, de ezáltal kidolgozottabb virágokat, akkor ezt a videót mindenképpen ajánlom.
Technikai

Gótikus mandula forma Acrylgélből, szabad szélbe épített nyomdatechnikával

Ebben a képzési anyagban megépítjük a gótikus mandula forma egy különleges változatát méghozzá fekete és fehér színekből. Jelenleg a divat abba az irányba megy, hogy minél különlegesebb legyen egy köröm, főleg az extrém formák tekintetében, és ehhez a legmegfelelőbb a tejszínű körömágy. Fekete szabad széllel extravagáns, főleg OMBRE szabad széllel és virágos nyomdatechnikával. Nézd meg a videót és lepd meg extravagáns vendégeidet egy ilyen körömmel!
Trendkövető Live

Glitter OMBRE technika lépésről-lépésre

A képzésen a népszerű GLITTER OMBRE technika kerül terítékre: megmutatom, hogyan kell kialakítani 10 ujjon, gyorsan és tökéletes színátmenettel.
Trendkövető Live

Baby Latte technika lépésről-lépésre

A Baby Latte kialakítása során pasztell színeket keverünk össze egymással. Az elkészült köröm így egyrészt ízlésesen trendi, másrészt kifejezetten tavaszias lesz, ahogyan a virágok is, az aquarell festékkel. A vízzel hígítható festék lehetővé teszi az egészen lágy és légies díszítést, néhány mozdulattal, pár perc alatt, ezáltal tökéletesen beépíthető a mindennapi szalonmunkába.
Trendkövető Live

Baby Boomer technika nyári virágfestéssel

Ezúttal a rendkívül népszerű Baby Boomer technikát néztük meg alaposan, lépésről-lépésre. Ráadásként pedig megfűszereztük az őszies árnyalatokhoz passzoló, érdekes díszítési megoldással. Ráfordultunk a melegebb napokra és a nyár mágikus hangulatára – elkészítettük a vendégeknek a tökéletes Baby Boomert, egy nem mindennapi zselés festéssel!
Trendkövető Live

A hetekig tartós géllakozzás és a Tiger Eye effekt titkai

Ebben a képzésben technikai és díszítési tippekkel egyaránt készültem Neked, hiszen minden vendéged számára fontos, hogy a gél-lakkozás hibátlan, és tartós legyen – akár 4-5 hétig! Megnézzük, hogyan tudod mindezt elérni, a legpontosabb végeredménnyel. És hogy designban is lássunk egy igazán trendi megoldást: készítünk egy Tiger Eye Infinity virágfestést.
Trendkövető Live

Minnie Szerelme - Valentin napi körömdíszítés

A képzésben az egyik legnehezebb technikával dolgoztunk: fehér, francia végű körmöt építettünk, méghozzá a Valentin-naphoz tökéletesen passzoló díszítéssel. A képzés témája: Fehér francia stílusú körömépítés zselés alapanyagokkal, Valentin-napi díszítéssel.
Trendkövető Live

Christmasnails

A karácsonyi ünnepekre való készülődés mindig különleges része az évnek, ezt a hangulatot hoztuk el Nektek. Ezen a kurzuson négyféle karácsonyi díszítést mutatok be az egyszerűbb karácsonyi csillagtól, a ‘pulcsi mintán’ keresztül, Rudolfig, a Mikulás leghíresebb rénszarvasáig. És természetesen Gingerbread festése sem maradhatott el. Nézd meg Te is ezt a képzést és készülj fel a karácsonyi szezonra!
Trendkövető Live

Tavaszi Acrylgél Zsongás

Az Acrylgel elterjedtségét annak is köszönheti, hogy nagyon könnyű vele a munka: nem folyik el és nem szárad meg gyorsan a levegőn; illetve rendkívül gyors technika is egyben, mert a sűrűségénél fogva egyszerre több ujjon is dolgozhatunk vele. Ezek mellett ez az anyag igen könnyedén reszelhető, így mindenki számára garantált a siker és az eredmény biztosan egy szép, a vendégelégedettséget növelő köröm lesz. Ezen a kurzuson a díszítés igazi kis ékszer lesz technikai tudásod csiszolása mellett. Az évszakhoz illő virágokat is megfestjük a körmökre, néhány lépésben, egyszerűen, pontosan úgy, hogy ezt a nailart tudást alkalmazhasd mindennapi szalonmunkád során.
Technikai

Modern mandula köröm építése Acrylgél zseléből, felületi francia festéssel

A legegyszerűbb körömépítési technika, ha egyszínű natúr műköröm alapanyagból megépítjük a teljes körmöt, majd a felületén dolgozunk tovább akár teli színnel, akár felületi szabad szél festéssel. Ennek a típusú körömnek az elkészítése és hetekkel később a lenövés 'töltése' is nagyon gyors, ezért érdemes alkalmazni a mindennapi szalonmunkában.
Nailart

3D pillangófestés OMBRE szárnnyal, néhány lépésben, gél-lakk színekből

A pillangófestés általában örökzöld kívánság a vendégek részéről, de nehéz szépen kidolgozott pillangót festeni, mert nagyon ügyelni kell a formákra, az arányokra, az átmenetekre és még a kontúrvonalak irányára is. Nézd meg a videót, és fesd meg saját cuki pillangódat!
Nailart

Aquarell festés az alapoktól

Az aquarell díszítés nagyon gyors szalondíszítési technika, ami a leglátványosabb a világos és a pasztell színeken. Nagyon jól kombinálható akár indadíszítéssel és apró, csillámló kövekkel, illetve szórógyönggyel. A légies és könnyed díszítés kiváló hétköznapi viselet. Az aquarell technikával való festés mindig nagy kihívást jelent, mert attól függetlenül, hogy könnyű a vízzel higítható festékekkel dolgozni, mégis nehéz a helyes ecsetmozdulatot eltalálni. Emiatt terveztem két részesre ezt a kurzust, hasonló mintával, hogy minél jobban be tudjuk gyakorolni ennek a technikának a fortélyait. Szerintem vendégkedvenc díszítés lesz a te vendégeid körében is. Fesd meg te is kedvenc virágaidat aquarell festékből!
Technikai

Balerina körömforma építése Acrylgel zseléből, baby boomer stílusba

A Balerina körömforma valójában szűkülő kocka formát jelent, ami azért népszerű, mert minden vendég kezén csodásan mutat, hiszen egy szűkülő formáról beszélünk. Baby boomer stílusban is kifejezzen elegáns, biztosan mindenki odakapja a tekintetét egy ilyen körömforma láttán.
Szezonális

A szezon új slágere: Tejszínű körmök és az aquarell márvány hatás

A szolidan nőies tejszínű köröm az idei szezon slágere lett, nem annyira feltűnő, mint a fehér szín, sokkal szofisztikáltabb hatást érhetünk el az átsejlő, tejüvegszerű rétegekkel. Ennek a krémes hatásnak nagyon jól áll a hasonlóan lágy, márványszerű díszítés aquarell festékkel, megbolondítva egy kevés fénylő, egészen visszafogott aranyló csillogással. Ezt a díszítést fogjuk elkészíteni ebben a videóban modern szalonmandula formájú körmön. Próbáld ki te is!
Technikai

Csupa csillám: FlakesOMBRE köröm építése zselével, fekete francia stílusban

A csupa csillám köröm azoknak a vendégeknek ajánlott, akik rajonganak a minél feltűnőbben csillogó körmökért. Az OMBRE technika örökzöld, bármilyen alapanyagból kivitelezhető a színátmenet, amennyiben ismerjük a technika szabályait. Nézd meg a videót, és készítsd el te is a legszebben csillogó körmeid.
Technikai

Edge köröm építése porcelán anyagból, francia stílusban

A Edge körömforma az egyik legnehezebben elkészíthető extrém köröm egyrészt a sablonozás miatt, másrészt pedig a tökéletes forma kialakítása miatt tíz ujjon. Porcelán (vagy esetleg Acrylgel) technikával készíthető el a leggyorsabban, mert néhány anyagmennyiségből kialakítható egy-egy alkotóeleme, és mivel levegőre köt, így könnyen hajlítható is a megfelelő időben. Elkészítése több időt igényel, mint a normál szalonkörmök építési ideje, de megéri elkészíteni, mert rendkívül látványos a végeredmény.
Technikai

Stiletto körömforma építése zselés alapanyagokból, francia stílusban

Az extrém formák családjába tartozik a Stiletto (vagyis hegyes) körömforma, ami egy nagyon látványos és nőies forma. Elkészítése azért nehéz, mert csak hosszabb formában lehet megépíteni, csak akkor mutat jól. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, de az extrém vendégeknek akár a hétköznapokra is.
Fashion

Aquarell Fashion díszítés

A LatteOMBRE&Aquarell kombináció egy igazán látványos végeredményt hoz létre. Ha bevonjuk matt fényzselével a csillámokat, majd egy pötty fényzselével kiemeljük őket, akkor gyönyörűen megcsillannak a napsütésben. Tavasszal és nyáron is tökéletes választás.
Prémium

Edina kedvenc díszítése: Könnyed, tavaszi virágok

Ez a díszítés a kedvenc témámról, a virágfestésről szól, festőzselékkel, tavaszi hangulatban. A virágszirmok színeinek kikeverése, árnyékolások és világosítások is a képzési videó része. Nézd meg a videót, és fesd meg te is kedvenc virágod egyikét!
Technikai

Gépi manikűr 2. - Kombinált manikűr

A tökéletes manikűr ma már alapvető, ha építési technikákról beszélünk, de a gél-lakk technikák előtt is ugyanúgy javasolt a szép manikűr. Egyrészt azért, hogy tökéletesen tapadjon az anyag a megtisztított köröm felületén, másrészt, hogy esztétikailag is tökéletes végeredményt kapjunk.
Technikai

Gépi manikűr 1. - Hardware manikűr

Ebben a képzési anyagban azt a manikűrözési technikát tanuljuk meg, amikor nagyon sok letapadt bőr van a köröm körül, aminek a feltolása szinte lehetetlen, vagy legalábbis nagyon nehéz. Ilyen esetben a Hardware manikűrt alkalmazzuk bőrfeltolás nélkül, a képzési anyagban bemutatott lépések szerint. Az eredmény sérülés nélküli, szépen manikűrözött bőr, túlmanikűrözés nélkül.
Nailart

One move pillangó

Ebben a videóban különböző díszítési technikákat alkalmazunk egyszerre, ami akkor tud igazán szépen mutatni, ha egyrészt a színek harmonizálnak, másrészt a technikákat tisztán alkalmazzuk. A foltmentes színátmenet, a Bubblegum zselé pontos használata, és a pillangó szárnyának tökéletes színátmenete elengedhetetlen ennek a Very Peri trendnek a kiteljesítéséhez. A pillangó festése egyébként is gyakori kérés, ezzel a technikával nagyon könnyen beépíthető a szalonmunkába.
Prémium

Figurális gél-lakk festés - Hogyan fesd meg kedvenc figurádat (Scooby Doo)

Készítsd el kedvenc mesehősöd gél-lakk festéssel. Nagyon könnyű az anyagok használata, és mivel általában rengeteg szín összegyűlik az évek alatt, így könnyedén kikeverhető a figurák színe. Az anyaghasználat egyszerű, a technika könnyű, igazából a figurák tökéletes kialakítása a nehéz, hogy a formák, méretek, arányok megfelelőek legyenek. Nézd meg a képzést és fesd meg te is Scooby-Doo-t kedvenc vendégeid kívánságára.
Villámkurzus

Minimal Face Art zselével

A minimál díszítési stílus lényege, hogy a minta csak néhány kontúrvonalból áll, de azoknak nagyon kifejezőeknek és átgondoltaknak kell lenniük, hiszen ez a néhány, jól megszerkesztett vonal határozza meg a díszítés finomságát, lágyságát, esztétikusságát. Dolgozz velem együtt, nézd meg részleteiben a videót és készítsd el néhány percben ezt a villámgyors, de mégis csodás díszítést.
Prémium

Figurális gél-lakk festés - Hogyan fesd meg Micimackó Tigrisét

A gél-lakk anyagokkal való festés egy egyszerű technika, inkább a figurák megfelelő kialakítása a nehézség ennél a díszítésnél. Az arányok, méretek okoznak általában fejtörést, nehogy túl kicsi vagy nagy legyen egy figura arca, szeme, orra... Ezekre a kérdésekre is választ kaptok a videóban, hiszen alaposan elmagyarázom a technika összes lépését és nehézségét. Csináld velem együtt a díszítést és biztos vagyok benne, hogy sikerélményed lesz!
Prémium

Figurális gél-lakk festés- Hogyan fesd meg kedvenc Garfield figurádat

Ebben a képzési anyagban a gél-lakkal való festést tanuljuk meg, hiszen egyrészt rengeteg szín felhalmozódik az évek során, másrészt pedig nagyon könnyű velük festeni. A figurális festés nehézsége a megfelelő formák, méretek, arányok kialakítása, főleg ilyen apró méretben, nagy részletességgel. Tudj meg többet a rajzfilmfigurák festéséről a videó alapján, és készítsd el kedvenc mesehősöd.
Technikai

Francia köröm építése Reverse tippel és Acrylgéllel

A Reverse tip használata az egyik legegyszerűbb építési technika, hiszen nem kell a bonyolult sablonozással időt tölteni, elegendő a megfelelő méretű tipet kiválasztani, beletenni a helyes anyagmennyiséget és ráhelyezni felülről a természetes körömlemezre. Amennyiben megjegyeztük az ujjak méreteihez megfelelő tipeket és így a tip méretének a kiválasztásával sem kell időt töltenünk, úgy maximum egy óra alatt megépíthető egy szett, vagyis 10 köröm. A reszeléssel sem kell időt húzni, hiszen szinte csak a bőr körül kell picit megcsiszolni az anyagot csiszológéppel. Az eredmény ugyanolyan tartós, és rendkívül egyforma.
Technikai

Orosz mandula formájú köröm zselé és Acrylgél anyagokból

Ebben a képzésben az egyik legnehezebb körömformát építjük meg rendkívüli hosszúságban, hiszen gondolnunk kell az extravagáns vendégekre, akik gyakran kérnek hosszú, extrém formájú körmöket, ""Rád bízom, de legyen feltűnő"" jeligével. A beépített buborék effekt elkészítése is könnyű ennél a technikánál, inkább a sabonillesztés és a pontos, helyes reszeléstechnika okozhat problémát. Nézd meg a képzést, és felejtsd el ezeket a problémákat!
Technikai

Francia köröm építése porcelán anyagból, modern kocka formával

Ebben a képzési anyagban egy nehezebb kocka körömforma építését sajátíthatod el porcelán alapanyagból. A klasszikus kockához képest nehezebb az építése az emelt sablonozás és az egyenes felületreszelés miatt, de a hosszabb oldalfalak végett kecsesebb végeredményt mutat.
Nailart

Ornamentika:Díszítések Ornament zselével

Ebben a képzési anyagban megtanuljuk hogyan kell a "levélszerű" indamintákat elkészíteni a felületen úgy, hogy egyrészt kiemelkedjen, másrészt érdes legyen, illetve mindezek mellett hetekig tartós is. Hogyan nem folynak össze a vékony vonalak? Hogyan kell a levél esztétikus méreteit és a kompozíciót kiválasztani? Tudd meg mindezt a videóból!
Prémium

Tropical Nailart

Ezen a képzésen összetett, sok lépésből álló, bonyolult trópusi virágokat festünk meg festőzselékkel. Megtanuljuk a virágkompozíció készítését, a virágok elhelyezkedését, a szirmok formájának kialakítását, a színárnyalatok kikeverését és felvitelének sorrendjét lépésről-lépésre.
Technikai

Klasszikus kocka köröm építése zselével

A francia körömépítés örök divat, gyönyörűen mutat a kézen, ha szépen van elkészítve. Azonban nehéz 10 egyformán szép, tökéletesen szimmetrikus és egyformára reszelt kocka körmöt elkészíteni. Ebben a képzési anyagban mindent megtudhatsz erről a technikáról, a lépések nehézségeiről, hibalehetőségeiről. Ha velem együtt csinálod a feladatot, akkor a végeredmény garantáltan szép és pontos lesz.
Nailart

Tavaszi virágfestés gél-lakk színekkel

A virágfestés örökzöld technika, de gyakran gondot okoz egy-egy virág elkészítése. Egyrészt nehézség a megfelelő anyagcsoport kiválasztása, másrészt nekilátni és olyat festeni, ami elnyeri mind a vendég tetszését, mind a sajátunkat. Ebben a képzési anyagban a virágrajztól haladunk a színkikeverésen keresztül az árnyékolásig és kontúrvonalakig, alapos magyarázatokkal és részletes bemutatással. Csináld velem együtt a lépéseket, használj hasonló színeket az egyszerűség kedvéért és meglátod a végeredmény ugyanolyan lesz a te kezedben, mint a videóban.
Villámkurzus

Virágfestés SENS NailArt géllakkokkal

Ingyenes tagsággal is elérhető
Ebben a képzésben megtanulhatod, hogyan fess a SENS NailArt géllakkokkal, mivel érdemes meghígítani a színeket és milyen mértékben. Megtanuljuk hogyan alakítsuk ki a virág kompozícióját, illetve a szirmok formáját, az árnyékolásokat. A képzés tartalmazza továbbá a kontúrozás technikáját festőzselével.
Nailart

Indafestés az alapoktól

Az indák festését készíthetjük különböző anyagokkal és technikákkal, ez a típusa a legegyszerűbb festési technika. Az indák festéseinek szabályaival kezdjük a képzést, mert fontos tudnunk, hogy mitől válik egy vonal indává, hogyan tudjuk megalkotni őket, hol tudjuk elhibázni a technikát, hogyan tudjuk korrigálni az esetleges hibákat. Az indaminták és a kunkorok mindig jól mutatnak együtt, csak jól kell őket elhelyezni egymáshoz képest. Az indamintákból akár virágszerű kompozíciót is ki tudunk alakítani, ha a megfelelő helyre pozícionáljuk a 'szirmokat'. A festés lényege ugyanaz, a végeredmény különböző. Ebben a képzési videóban megtanuljuk hogyan alakítsuk ki a helyes kompozíciót és hogyan fessük meg az indákat levélszerűen. A megfelelő ecsetkezelés és anyaghasználat is elsajátítható. Próbáld ki te is!
Technikai

BabyLatte Balerina köröm

Ebben a képzési anyagban megtanuljuk a Balerina, vagyis szűkülő kocka forma sablonozását, valamint a BabyLatte technika rétegrendjét sablonos építés során, zselés alapanyagokból.
Nailart

Zselés virágfestés

Ebben a képzési anyagban a virágfestést tanuljuk meg festőzselékkel, hogyan kell a színeket kikeverni a középszínhez, az árnyékoláshoz, a világosításhoz, hova kell helyezni a sötétebb és a világosabb árnyalatokat. Elmagyarázom az orchidea formáját, a szirmok egymástól való távolságát, a szárak és a levelek irányát. Nézd meg a videót, és készítsd el saját orchideád!
Fashion

Confetti OMBRE

Ezen a képzésen bemutatom hogyan készíts színátmenetet a Confetti géllakk színekből, összekombinálva 'Sugar effect' technikával. Az ombre technika óriási divat volt idáig is, természetesen minél több új termék jelenik meg, annál többféle színátmenet készíthető. Az új, glittereket tartalmazó Confetti géllakkal igazán tavaszias, könnyed és vidám körmök készíthetőek. A technika hasonló, a végeredmény viszont igazán különleges.
Technikai

Baby boomer porcelán körömépítés Balerina formával

A baby boomer technika örökzöld, hiszen a színátmenet készítés már régóta felkapott technika. Azonban nagyon nehéz tökéletes színátmenetet készíteni, mert gyakran előfordul, hogy foltos, vagy kilátszódnak a sarokpontok, esetleg a sarkaknál kireszeljük a barna színt a fehér felületéről. A rengeteg hibalehetőség mellett van a helyes technika, aminek a titka a rétegrend. Nézd meg a képzést és készíts hibátlan színátmeneteket te is!
Nailart

One move virágfestés csipkezselés felületi díszítéssel

Gyakran érdemes kombinálni különböző díszítési technikákat, mint például a One move festést a csipkezselével, tehát a felületi festést a kiemelkedő, 3D díszítéssel, hogy még lenyűgözőbb legyen a végeredmény. Ilyenkor arra kell ügyelni, hogy mindkét technika jól látszódjon, egyik se takarja ki a másikat, színeiben harmonizáljon, méreteiben illeszkedjen a köröm méretéhez. Az összetett körömdíszítések legnagyobb nehézsége mindig a megfelelő kompozíció kialakítása. Nem lehet túl zsúfolt sem a köröm, mert akkor értékét veszti a minta. Ebből a képzési anyagból megtudhatod hogyan helyezd el a különböző motívumokat a felületen, hogyan készíts szép színátmenetet a virág szirmaiban és hogyan dolgozz helyesen a csipkezselével. Nézd meg a videót és próbáld ki te is!
Technikai

Pigmentporos nyomdatechnika zselés építéssel kombinálva

Ezen a képzésen megtanuljuk a klasszikus mandula köröm építését Baby boomer nyomdatechnikával. A nyomdatechnikához pigmentporokat használunk, hogy a kész köröm igazán vidám, fesztiválos legyen.
Technikai

Üveg hatású körmök Acrylgélből

Ezen a képzésen megtanuljuk hogyan építsünk klasszikus mandula formájú körmöt, illetve hogyan alakítsuk ki fehér acrylgél-ből a körömágyi részt. Beépített színátmenet is a képzés témája, hogyan használjuk ehhez a Compact base gel PASTEL Rose árnyalatot, illetve milyen módon tudjuk a szabad szélbe beépíteni a különböző Flake csillámokat. Mindezt üveghatással kombináljuk össze.
Technikai

Egyszínű, reszelésmentes mandula köröm építése zselével

A legegyszerűbb és legnépszerűbb építési technika a reszelésmentes körömépítés zselével, amit lehet új körömépítésnél és köröm töltésénél is alkalmazni. Ha szükséges, akkor természetesen reszelhető a felület, de csak minimálisan kell, hiszen az anyagnak van egy olyan tulajdonsága, hogy kiegyenesedik önmagától a köröm felülete, emiatt indokolatlan a sok reszelés. Érdemes kipróbálni ezt a technikát és jóval lecsökkenteni a körömépítés idejét. A végeredmény tartós és természetes hatású köröm lesz.
Technikai

Pipe körömforma építése

Ingyenes tagsággal is elérhető
Az extrém körömformák között kevés olyan forma létezik, amit rövid hosszban is el lehet készíteni helyesen. A Pipe köröm pontosan ilyen, tehát abszolút viselhető a hétkoznapok során is. Elkészítése az emelt sablonozás miatt nehezebb, mint a normál szalonformák építése, azonban nagyon különleges a végeredmény, garantáltan mindenki felkapja majd a fejét egy ilyen köröm láttán.
Technikai

Shimmer Latte baby boomer acrylgélből

Ezen a képzésen megtanuljuk a csillámos (ShimmerLatte) Baby boomer technikát sablonos építéssel, ovál körömformával, ami egy nagyon népszerű körömforma a szalonmunka során, hiszen a kocka és a mandula forma között helyezkedik el. Lehetséges hibákról és azok javításának a módjáról is szó lesz ezen a képzésen.
A keresés nem hozott eredményt.

Még nincs elkezdett kurzusod!

próbáld ki, az akadémiát teljesen ingyenesen!

 • Végezz el az ingyenes tagsággal is teljes körűen elérhető kurzusokat: egy nailart, egy technikai és két villámkurzus az első belépésed után csak Rád vár!
 • Nézd vissza korábbi Trendkövető Live Kurzusaim teljes videóanyagát!
 • Töltsd fel egyik munkádat, amit alaposan átnézek, és szöveges értékelést is adok róla, személyesen Neked!
 • Fejleszd a szalonmunkád 30 tuti tipp segítségével, melyeket napról-napra fogok elküldeni Neked!

Ne hagyd ki ezt a teljesen ingyenes lehetőséget!

Sikari Nail Akadémia

Regisztráció

Légy Te is Az Akadémia tagja!

Sikari Nail Academy virágos körmök
 • Végezz el az ingyenes tagsággal is teljes körűen elérhető kurzusokat: egy nailart, egy technikai és két villámkurzus az első belépésed után csak Rád vár!
 • Nézd vissza korábbi Trendkövető Live Kurzusaim teljes videóanyagát!
 • Töltsd fel egyik munkádat, amit alaposan átnézek, és szöveges értékelést is adok róla, személyesen Neked!
 • Fejleszd a szalonmunkád 30 tuti tipp segítségével, melyeket napról-napra fogok elküldeni Neked!
Sikari Nail Academy

HASZNÁLD KI AZ AKADÉMIA ÖSSZES ELŐNYÉT!

Tanulj, fejlődj és növeld körmös vállalkozásod bevételét!

 • Végezz el hónapról-hónapra vadonatúj díszítési, technikai, szezonális és fashion képzéseket - évente akár több mint 100 órányi videós online kurzus hozzáférésével!
 • Csatlakozz valamennyi Trendkövető Live Kurzushoz, és nézd vissza ezek anyagát korlátozás nélkül, bárhol és bármikor!
 • Az Akadémia nem csupán képzési lehetőség, egyben szakmai segítség is a tudatos fejlődéshez - kérdezz bátran Te is Edinától!
 • Légy profi körmös vállalkozó - az előfizetéses tagsággal olyan kérdéseket is segítünk megválaszolni, melyek miatt a könyvelőd is hozzánk fordul.
 • Kerülj be a legjobbak közé, tökéletesítsd tudásod saját igényeidnek megfelelően - élj a személyes mentorálás lehetőségével!

Válassz éves előfizetéses csomagjaink közül -
egy hónapig a Pro és a Premium tagságot kötelezettség nélkül kipróbálhatod!*

megnézem a csomagokat
Sikari Nail Academy Pro

pro

6990 Ft/hó

 • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
 • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
 • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
 • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot
többet akarok tudni

Népszerű

Sikari Nail Academy Prémium

premium

8990 Ft/hó

Minden, ami PRO, továbbá

 • Hozzáférhetsz a legmagasabb szintű, prémium kurzusokhoz is
 • Edina évente 5 munkádat értékeli részletesen
 • Még több szakmai segítség: Edina online válaszol körmös-szakmai kérdéseidre, 3 munkanapon belül
 • Segítség a vállalkozásod ügyeiben: a Menedzser Praxis adózási, könyvelési és jogi szakértőitől is bármikor kérdezhetsz
többet akarok tudni

Limitált ajánlat max. 100 főig

Sikari Nail Academy Master

master

9990 Ft/hó

Minden, ami PREMIUM, továbbá

 • Ezzel a tagsággal automatikusan bekerülsz a Mentor Programba
 • Edina évente bármennyi munkádat részletesen értékeli
 • Havonta 1 órás, közvetlen online konzultációra foglalhatsz időpontot Edinához
 • Növelheted vállalkozásod bevételét exkluzív, marketing, design és divat tematikájú online képzéseinkkel is
többet akarok tudni

*A 30 napos kipróbálási időszakot követően - amennyiben előfizetésedet a próbaidőszak alatt nem mondod le ügyfélszolgálatunkon, a sikarinails@mprx.hu e-mail címen - automatikusan fenntartjuk tagságodat, éves előfizetés formájában. Ebben az esetben a választott csomaghoz tartozó havidíj kerül levonásra, az éves előfizetés lejártáig, azaz további 11 hónapig. A továbbiakban az első éves hűségidőszak lejárta előtt 15 nappal élhetsz lemondási lehetőségeddel, ezt követően előfizetésed havi gyakorisággal kerül meghosszabbításra, melyet a következő havi fordulónapot megelőző 10 nappal tudsz lemondani.

Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, előfizetői fiókod létrehozásához add meg az alábbi adatokat!
Választott előfizetésed:
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

Számlázási adatok

Kérjük add meg számlázási adataidat!
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

Fizetés

Fizetési mód

türelmedet kérjük!

Most átirányítunk a fizetési szolgáltató oldalára...

Sikari Nail Akadémia betöltés

Írj nekünk!

Küldd el észrevételeidet, vagy kérdezz bátran ügyfélszolgálatunktól! Általában 24 órán belül (de sokszor még annál is hamarabb 🙂 válaszolunk.

E-mail küldése kapcsolattartónak
A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő.
Ne feledd az üzenetet!

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

örülünk, hogy érdekel az előfizetéses tagság!

Kérjük add meg elérhetőségedet, és kollégáink hamarosan visszahívnak a részletes infókkal!

ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató
Sikeres regisztráció

Sikeresen regisztráltál, köszönjük!

Személyes fiókodat létre is hoztuk, és most már be tudsz lépni az Akadémiára.

belépek

HASZNÁLD KI az akadémia összes előnyét!

Tanulj, fejlődj és növeld körmös vállalkozásod bevételét!

 • Végezz el hónapról-hónapra vadonatúj díszítési, technikai, szezonális és fashion képzéseket - évente akár több mint 100 órányi videós online kurzus hozzáférésével!
 • Csatlakozz valamennyi Trendkövető Live Kurzushoz, és nézd vissza ezek anyagát korlátozás nélkül, bárhol és bármikor!
 • Az Akadémia nem csupán képzési lehetőség, egyben szakmai segítség is a tudatos fejlődéshez - kérdezz bátran Te is Edinától!
 • Légy profi körmös vállalkozó - az előfizetéses tagsággal olyan kérdéseket is segítünk megválaszolni, melyek miatt a könyvelőd is hozzánk fordul.
 • Kerülj be a legjobbak közé, tökéletesítsd tudásod saját igényeidnek megfelelően - élj a személyes mentorálás lehetőségével!

Válassz előfizetéses csomagjaink közül -
a Pro és Premium tagságot egy hónapig csupán 990 forintért kipróbálhatod*!

pro

4900 Ft/hó

 • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
 • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
 • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
 • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot

Népszerű

premium

6900 Ft/hó

Minden, ami PRO, továbbá

 • Hozzáférhetsz a legmagasabb szintű, prémium kurzusokhoz is
 • Edina évente 5 munkádat értékeli részletesen
 • Még több szakmai segítség: Edina online válaszol körmös-szakmai kérdéseidre, 3 munkanapon belül
 • Segítség a vállalkozásod ügyeiben: a Menedzser Praxis adózási, könyvelési és jogi szakértőitől is bármikor kérdezhetsz

Limitált ajánlat max. 100 főig

master

9900 Ft/hó

Minden, ami PREMIUM, továbbá

 • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
 • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
 • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
 • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot

*A 30 napos kipróbálási időszakot követően - amennyiben előfizetésedet az ÁSZF rendelkezései szerint nem mondod le - automatikusan az adott csomaghoz tartozó havidíj kerül levonásra.

regisztráció

Kérjük, előfizetői fiókod létrehozásához add meg az alábbi adatokat!

PROFILOD adaTAI

számlázási adatok

 • Abházia
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Andorra
 • Angola
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Ausztrália
 • köz
 • tér
 • utca
 • út

fizetés

választott csomagod

premium

Ezzel a tagsággal profi körmösként a szakmai, és vállalkozással kapcsolatos kérdéseidre is bármikor választ kapsz - ráadásként pedig eléred a prémium kurzusokat is!

FIZETENDŐ HAVIDÍJ

Az első hónapban 990 Ft (27% áfát tartalmaz)

A második hónaptól 6900 Ft/hó (27% áfát tartalmaz)

köszönjük érdeklődésedet!

A gombra kattintva visszahívást kérhetsz kollégánktól, aki tájékoztat a magasabb szintű tagsággal kapcsolatos infókról.

A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő!
A telefonszám nem megfelelő!

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

szia!

Január 13-án, azaz pénteken reggeltől január 16-án hétfőn reggelig technikai karbantartás miatt előfordulhat, hogy az oldalon nem minden szolgáltatás lesz elérhető. Köszönjük szépen megértésed és türelmed.

Sikari Nail Academy Ügyfélszolgálat
Menedzser Praxis Kft.