loader

Gyorsabb szalonmunka, sablonillesztés nélkül?

2023. 03. 01.

Mindannyiunk számára fontos szempont a gyorsaság, a pontosság és a tartósság, ha a szalonmunkáról van szó. Következő LIVE képzésemen pont ehhez kapcsolódó témákkal készülök: mind a Reverse tip, mind pedig a Gel tipes körömépítés jó választás lehet számodra, ha nem szeretsz a sablonillesztéssel bajlódni. Főleg akkor érdemes megtanulnod ezeket a technikákat, ha vendégeid jellemzően szalonformákat kérnek Tőled, S vagy M-es méretben.

A szalon írott és íratlan szabályai: így készítsünk házirendet

2023. 02. 08.

A szépségiparban életünk természetes velejárója, hogy napunk nagy részében emberekkel foglalkozunk. Vendégeinkkel – akik jó esetben rendszeresen járnak hozzánk – gyakran több órát is együtt töltünk. Ahhoz, hogy mindig elégedetten távozzanak, mi pedig elkerüljük a kiégést, fontos, hogy jó emberi kapcsolatot ápoljunk velük. Egy jó kapcsolatnak pedig mindig vannak szabályai, amihez mindkét félnek tartania kell magát.

Hozd ki vendégeidből romantikus énjüket – csillogó Latte OMBRE Valentin-napon is

2023. 01. 25.

Sokan tartják a Valentin-napot megosztó jelenségnek. Megélése ugyanis az ember aktuális érzelmi állapotától függ. Nem vitás ugyanakkor, hogy köröm dizájn az egyik különleges módja a romantika kifejezésének, így könnyen előfordulhat, hogy a vendégek is ehhez kapcsolódó kéréssel érkeznek a szalonba. Valentin-napon a kissé tüzesebb hangulathoz passzolhat például a piros stiletto, de a romantikus életérzéshez a kecsesebb, csillogóan trendi körmök a befutók.

Viszlát 2022, hello 2023! (2. rész)

2023. 01. 18.

Természetes tökéletesség – talán így lehetne legjobban összefoglalni az idei év szépségideáljának hitvallását. Mindezt a körmös trendekben is követni fogjuk, ami persze nem jelenti, hogy 2023-ban nélkülöznünk kellene például az élénk és izgalmas színeket. A díszítések tekintetében viszont biztosan hódítani fog a minimál stílus és letisztultság. Na de nézzük is részletesen, milyen trendek várnak ránk az idei évben!

Viszlát 2022, hello 2023! (1. rész)

2023. 01. 04.

A 2022-es év szuper körmös trendeket hozott magával, és az a jó hír, hogy ezekből bőven van mit megtartani 2023-ra is. Évzáró-évnyitó összefoglalóm első részében a legfontosabb trendeket nézzük meg, hogy még jobban láthassátok, pontosan mit is volt érdemes követni, és megtanulni a tavalyi évben.

Milyen egy igazán hangulatos szilveszteri köröm?

2022. 12. 21.

Lassan itt a szilveszter, és vele együtt a csillogó szemhéjpúder, a flitteres ruhák és természetesen a ragyogó szilveszteri körmök ideje is. Ha szeretnél vidám, bulis évzárást, az újévet pedig a lehető legcsodálatosabb módon kezdenéd, akkor megjelenésednek tetőtől talpig tökéletesnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a szuper smink és frizura, illetve a mesés ruhaköltemény mellett szemet gyönyörködtető körmökre is szükséged lesz – és persze vendégeidnek is.

Miért válaszd a Gel tipet a sablon vagy a Reverse tip helyett?

2022. 12. 08.

A körömhosszabbítás mindig nehéz feladat és rengeteg idő, ezzel a problémával gyakran találkozom az oktatásaim során. Aki kevésbé jártas a sablonkivágásban, a sablonillesztésben, annak több óráig tarthat, mire megépít bármilyen körömformát 10 ujjra. A Reverse tip jó megoldásnak tűnik a sablon helyett, de csak abban az esetben gyors, ha Cover pink Acrylgellel építjük a körmöt, illetve tudjuk melyik körömre milyen méretű tip a megfelelő. Ugyanakkor mind a sablonnál, mind a Reverse tipnél egyszerűbb megoldást nyújt a Gel Tip - nézzük meg, miért is van ez így.

Karácsonyi és téli ünnepi díszítés

2022. 12. 01.

Ahogyan november végén-december elején nagy örömmel választjuk ki és tesszük fel a lakásunkban a karácsonyi díszítéseket és fényeket, hasonló lelkesedéssel nézzük ki az ünnepi körmeink színét, formáját és mintáját, hiszen minden nő szép és vonzó szeretne lenni Karácsony alkalmával. Sokan már hetekkel az ünnepek előtt nézik a körömtrendeket magazinokban vagy az Instagramon, hogy legyen elegendő idejük kiválasztani a megfelelő körömformát, egy romantikus színt és egy hozzá illő díszítést. Az idei évben a hagyományos piros különböző árnyalatai mellett a fehér és a zöld szín egyaránt hódít.

One move virágok a szalonban

2022. 11. 29.

A virágfestés sokak számára óriási kihívást jelent, mert nehéz kialakítani a megfelelő kompozíciót, nehéz kiválasztani a megfelelő anyagcsoportot, ecsetet, és technikát. Gyakran felmerül a kérdés: de mégis vajon hogyan kezdjek neki? A One move technika erre a kérdésre egyszerű választ ad.

Hogyan építsünk körmöt sablonra, Compact Base gél zselével?

2022. 11. 16.

Az innováció korában lépést kell tartanunk a műköröm-alapanyagok fejlődésével is. Ez magában foglalja azt is, hogy az új alapanyagok felgyorsítják egyrészt a munkafolyamatokat, illetve egyszerűsítik azokat. Ilyen termék a Compact Base gél, ami a Base gélek közül kiemelkedő mind tapadásban, mind reszelésmentes körömépítésben. De nézzük végig, hogyan alakult ki mindez, és hova érkeztünk napjainkban.

Építsünk csodás virágos körmöket egész évben

2022. 11. 10.

Bár a virágos körmök nyáron a leggyakoribbak, minden szezonban népszerűek a vendégek körében, hiszen a minták és színkombinációk évszakok szerint is jól variálhatóak, az adott évszak vagy ünnep jellegzetes elemeivel pedig szépen kiegészíthetjük őket, illetve választhatunk a szezonhoz illeszkedő virágmintát is.

Hogyan készíts csodás jégvirágokat 3D zselés virág Builder gel zseléből?

2022. 10. 27.

Bevallom sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a megoldást a jégvirágok készítéséhez. Sokféleképpen próbáltam a megoldáskeresést: Acrylgélből, zselés műköröm alapanyagból, gél-lakk alapanyagból, de sosem sikerült igazán jól, mindig találtam benne valamit, ami nem tetszett a végeredményben. Aztán ahogy teltek a napok, és én csak kitartóan próbálkoztam újra és újra, egyszercsak rájöttem, hogyan érhetem el a 3D effekt hatást és a zselé legsűrűbb halmazállapotát.

Függőleges dupla OMBRE technika

2022. 10. 25.

Az OMBRE technika az egyik legkedveltebb díszítési technika manapság és az elmúlt egy-két évben, és most megérkezett a vadonatúj dupla ombre technika. De vajon mit jelent a dupla kifejezés?

Glitterek, flitterek, kagylók és minden ami csillog, avagy hogyan építsd be a körömbe a különböző díszítő elemeket?

2022. 09. 29.

Gyakran felmerül a kérdés, hogyan lehet beépíteni a körömbe egy-egy glittert, flittert, fóliát, díszítő pelyhet vagy kagylót úgy, hogy ne vesszen el a csillogás és tartós is legyen. Vajon milyen rétegrend kell ahhoz, hogy ne álljon ki a sarka például egy 3D rombusz flitternek, vagy ne karcoljon a széle az egyenes felületű, rugalmatlan kagylólapnak. Nagyon sokféle díszítő elem létezik, ehhez pedig többféle technika, amivel precízen és esztétikusan be tudjuk építeni ezeket a díszítő elemeket a felületbe. Nézzük át egyesével mik ezek a technikák!

Hogyan készíts tökéletes mosolyvonalat nyomdafejjel

2022. 09. 26.

A körömdivat egyfolytában változik, néha berobbannak a feltűnő minták és meglepő színek, máskor az egyszerűség és visszafogott színek a trendek. A legfontosabb az ápoltság, ami a nők megjelenésének egyik fő alappillére, és talán a francia körmök adják ezt vissza legjobban azok számára, akik a klasszikus körmöket szeretik, vagy csak nem érdekeltek a divatban.

A hiperhidrózis, avagy a fokozott kézizzadás kezelése a szalonban

2022. 09. 21.

Gyakran nehézséget okoz ebben a szakmában azoknak a vendégeknek a kezelése, akik kezén a verejtékmirigyek erőteljesebben működnek, mint az átlag. Ilyenkor nehezebb feladat elvégezni a kívánt szolgáltatást, legyen az egy manikűr, egy géllakk technika vagy akár a műkörömépítés. De vajon mi lehet a megoldás?

Hogyan gyorsítsd fel a szalonmunkát?

2022. 09. 08.

A válasz egyszerű: pontos anyagmennyiséggel és a lehető legkevesebb reszeléssel. Természetesen ez csak a rövid és egyszerű válasz, mert a gyorsaság több részleten is múlik, de a legfontosabb, ha megfelelő anyagmennyiséggel dolgozunk a megfelelő helyen, és emiatt nem kell megreszelni a felületet az építés után, akkor rengeteg időt megspórolhatunk.

Mitől lesz egy körömforma orosz mandula?

2022. 08. 23.

Gyakran felmerül kérdésként ez a mondat, a válasz azonban egészen egyszerű: a sablonozás, a magassági pont, a párhuzamok és a 45 fokos vágás a forma végén adja ennek az extrém körömformának a jellegzetességeit.

Hogyan használd a neon pigmentport OMBRE díszítéshez

2022. 08. 09.

A pigmentporok használata egyszerű, egyetlen titkuk, hogy ragacsos felületbe kell beletenni őket. Ehhez a legjobb választás a fehér színű géllakk, amiben a neon pigmentporok igazán jól visszaadják erőteljes, szinte vakító színüket. A neon pigmentporokon túl még többféle pigmentpor létezik, például a sötétben világító pigmentporok (Glow powders), amik neonpasztell árnyalatúak és a sötétben valóban világítanak, ha “feltöltjük” őket lámpafénnyel. De ott vannak még az Aurora pigmentporok is különböző színekben, azonban őket már másképpen kell felhasználnunk.

Milyen egy valódi "gyümipillangó"?

2022. 08. 01.

Nehéz jól megfogalmazni, de igazából 2in1, tehát kettő az egyben, azaz a görögdinnye színű lepkére gondolok. Mindig van valamilyen felkapott trend vagy fancy körömdíszítés, ami legtöbbször a szezonhoz vagy a különböző évszakokhoz kapcsolódik, igazából ez idén nyáron sincs másképpen. Az igazat megvallva ebben az évszakban általában sokféle gyümölcsöt és pillangót szoktunk a körmökre festeni, és idén ezek izgalmas kombinációjaként alakult ki a gyümipillangó.

Miért válasszuk éppen a pálmafa festést?

2022. 07. 13.

A nyári trendek minden évben visszatérnek, ezek általában a színátmenetek, a feltűnően ragyogó csillámok, a virágok vagy a pálmafák.

Az Aurora ICE praktikái

2022. 07. 07.

A csillogás minden szezonban elvárás lehet a vendégek részéről. Ez egy különösen fénylő köröm, ami tökéletesen kielégítheti ezt az igényt! A transzferfóliát alapvetően nem nehéz beépíteni a körömbe. Ám ha szeretnénk, hogy törés nélkül csillogjon, és vastag se legyen a végeredmény, akkor a hagyományos módszer sajnos nem működik, mert ilyenkor egy újfajta rétegrendre van szükség, Aurora pigment porral és színben hozzá illő transzferfóliával.

4 dolog, amit tudnod kell az Ombre technikákról

2022. 06. 29.

Az OMBRE technika többféle lehet attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni.Készíthetjük építő zseléből, színes (Royal) zselékből, géllakk színekből, illetve csillámból is; összemoshatunk két színt vagy elmoshatunk egy színt is tökéletesen, foltmentesen.

Milyen körömformát válasszunk zselés építésnél?

2022. 06. 27.

A formákat mindig az határozza meg, hogyan illesztjük fel a sablont. Ez lehet az ujj vonalához képest egyenes (klasszikus kocka forma esetén), felfelé emelt (orosz mandula köröm esetén), vagy lefelé döntött (stiletto, vagyis hegyes körömforma esetén).

Fessünk gyönyörű virágokat a körmökre!

2022. 06. 21.

Nyáron nagyon gyakoriak a virágok a körmökön. Szinte az összes alapanyagból készíthető virág, de melyiket válasszuk?

Compact Base gélek használata a hetekig tartós géllakkozás elkészítésekor

2022. 06. 08.

Manapság az erősített gél-lakk technika a legnépszerűbb és leggyorsabb a szalonmunka során. Az eredmény – a természetes hatás mellett – a tartósság, és a tökéletesen íves felület, méghozzá reszelés nélkül.

Ezt érdemes tudni a nyári körömtrendekről

2022. 06. 01.

A nyári trendek minden évben hasonlóak, pici eltéréssel, amit mindig az aktuális divat befolyásol. Évek óta a neon színek hódítanak a nyári évszakokban kézen és lábon egyaránt és már egy ideje visszatérő és kitartó trend az ombre, vagyis a színátmenetes köröm.

Viszlát 2022, hello 2023! (2. rész)

2023. 01. 18.

Olvasási idő: 15 perc

Megosztás

Természetes tökéletesség – talán így lehetne legjobban összefoglalni az idei év szépségideáljának hitvallását. Mindezt a körmös trendekben is követni fogjuk, ami persze nem jelenti, hogy 2023-ban nélkülöznünk kellene például az élénk és izgalmas színeket. A díszítések tekintetében viszont biztosan hódítani fog a minimál stílus és letisztultság. Na de nézzük is részletesen, milyen trendek várnak ránk az idei évben!

Sikari Nail Academy elválasztó

 

2023 legfontosabb beauty üzenete: légy természetes és ápolt
 

Szép, sima és ragyogó arcbőr, „no makeup” smink, dús, egészséges haj, és mi a szakmánkban: megfelelően ápolt és hidratált kéz. Ennek részeként idén minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap a gyönyörű manikűr, ami bár 2022-ben is rivaldafényben volt, de mára már a legfontosabb és legalapvetőbb követelményként tekintünk rá (ennek kapcsán ajánlom figyelmedbe a Gépi manikűr 2. – Kombinált manikűr kurzust). 
 

Trendszínek 2023-ban – a vibrálástól a megnyugtató, tompa tónusokig
 

Ahogyan korábbi cikkemben már utaltam rá: a 2023-as év trendszíne a Viva Magenta árnyalat lesz, amit a karmazsinvörös hibridszíneként azonosítanak. Úgy is emlegetik, hogy “egy olyan vörös árnyalat, mely leginkább egy bársonykesztyűbe bújtatott női kézfejhez hasonlít”. 

A Pantone Intézet szerint idén további menő színek jönnek a skála élénkebb oldaláról: így például a cseresznyeparadicsom, a datolyaszilva, a mangó, az andoki tukán, a légies kék, a kék limonádé és a tavaszi krókusz. A visszafogottabb színek között pedig felbukkannak “új klasszikusok”: a jáde szürke, a kávéhab, a lágy barack, a kékülés és a laskagomba. 

Szerintük összességében ezek a színek mind nagyon hasonlóak, mert “összefogják a hagyományt az innovációval, a fényes, vibráló pozitivitásra való igényünket a megnyugtató tompa tónusokkal”. Továbbá csupa olyan árnyalatról beszélünk, melyek “...kifejezik az egyediséget és egyéniséget, megkötések nélkül.” 

Azt hiszem, már a színeket tekintve is roppant izgalmas év elé nézünk – de lássuk most a 10 legfontosabb technikai és díszítési trendet!
 

1# Az optikai illúzió idén is trend: még mindig hódít a Tiger Eye nail

Az optikai illúzió újra trend, ide tartoznak a mágnesezhető gél-lakkok, mint például a Tiger Eye gél-lakk. Ez a tigris hatás fénylő-mozgó csíkot láttat a köröm felületén, mindeközben még a színe is változik. Igazából minden árnyalat színe változik, különböző irányból szemlélve vagy más megvilágításba helyezve a körmöket. Ugyanez történik, ha másképpen mágnesezzük őket. Ha lemaradtál volna róla, mindenképpen érdemes megnézned a Mágneses dupla OMBRE technika kurzusomat, hiszen ez a díszítés már most a vendégek nagy kedvence, mivel egy ilyen technikával készült köröm tökéletes kiegészítője lehet bármilyen viseletnek.
 

tiger_infinity_holo


2# ChroMe nail

Idén folytatódik a króm hatások trendhulláma is, különböző változatokban. Legfőképpen a white pearl körmökön keresztül, melyekhez egy fehér gyöngyházfényt adó krómport használunk, ezáltal bármilyen színt még elegánsabbá varázsolva. Ez a trend az elmúlt években is őrületes divat volt Haley Biebernek köszönhetően, aki rendszeresen választotta ezt az egyszerű, mégis nagyszerű csillogást körmeire. Olyannyira népszerűvé tette a króm hatást, hogy ma már minden körömtrendek után érdeklődő ember pontosan tudja mire is gondolunk, amikor Haley Bieber körmöt szeretnénk. 
 

3# Half moon nail: trendi játék a dekorszínekkel 

Gyakran attól válik ‘izgalmassá’ egy dekor szín, hogy nem festjük fel a köröm teljes felületére, hanem kihagyjuk például a bőr körüli részt, ívesen. Azáltal, hogy a lunula részt kihagyjuk, ezáltal megmarad a természetes körömlemez valódi színe, nagyon elegánssá és különlegessé alakíthatunk bármilyen körmöt. Egy másik változata ennek a technikának, amikor a dekor színre, például egy pasztell bézs árnyalatra külön megfestjük ezt a kis félholdat, ebben az esetben például törtfehér színnel, így gyönyörű és visszafogott eleganciát kölcsönözhetünk a körömnek. De ide tartozik még az a technika is, amikor nem csak a lunula vonalát rajzoljuk meg, hanem körbevonalazzuk a teljes köröm széleit, vagy a mosolyvonal sarokpontjait húzzuk túl, összekötve a hátsó bőrredőnél. A half moon bármelyik megoldását is választjuk, végeredményként nagyon különleges körmöket alkothatunk.
 

half_moon


4# Pop art

Folytatódik a Comic nail trendvonal is, amikor néhány dekor színből festünk meg egyszerű formákat a matt körömre. A körmök színe általában feltűnő, akár mindegyik ujj színe is lehet más, és a leggyakoribb változatban körbekontúrozzuk az oldalakat egy hasonló, feltűnő dekor színnel. A Cartoon nail art is ebben a trendkategóriában szerepel, színválasztásában megegyezik a Comic nailarttal.  Itt azonban már felbukkannak jól ismert mesefigurák is a díszítések során: például a Powepuff Girls, vagyis a Pindúr Pandúrok, hozzájuk passzoló „OMG” és „WOW” feliratokkal. 
 

5# 70’s swirl nail

Ennek a trendnek a meghatározása egyszerű: a függőleges vonalak az íves festés miatt egyfajta játékosságot visznek a színekbe. Készíthetjük őket bármilyen pasztell vagy neon színekkel, de általában hosszanti irányban, hogy optikailag nyújtsunk a körmök nagyságán. Törtfehér alapszínen néhény világos pasztellszínnel nagyon elegáns viselet tud lenni, visszatükrözve a minimál dizájnt.
 

6# Tortoiseshell nail

Erről a teknőspáncél effektről jó ha tudjátok: a körmök világán túl még a hajtrendekbe is belopta magát. Ha a tökéletes tortoise shell nailt akarjuk elkészíteni, minden esetben a barna különböző árnyalatait fessük a körömre. Alapszínnek világosabbat használjunk, majd a sötétebbel a kisebb-nagyobb foltokat alkossuk meg. Nagyon természetes hatás, nem feltűnő vagy hivalkodó, mégis látványos.
 

7# Glass nail

Ennél a technikánál különböző fóliákat építünk be a köröm felületébe. Ilyenek például a transzferfóliák, füstfóliák. Színtől függően ezek a körmök lehetnek egészen visszafogottak is.  Kedvencem, amikor egy világos színárnyalatra például apróra vágott holo-pearl transzferfóliát teszek, így csak akkor csillan meg a köröm, amikor a megfelelő szögben esik rá a fény. Nagyon hasonló módon, transzferfólia használatával készítjük egyébként a korábban már divatossá vált Aurora ICE effektet is.
 

8# Short french manicure

A rövid, szögletes formájú körmök nagyon dekoratívak tudnak lenni egy hajszálvékony kontúrvonallal a szabad szélen. Ez a mosolyvonal lehet akár csak 1-2 árnyalattal sötétebb, mint a teljes köröm színe. Ezek a körmök önmagukban, bármilyen díszítés nélkül is nagyon mutatósak.
 

short_french_manicure


9# Ha különlegesebbre vágysz: a 3D formák 2023-ban is hódítanak

A textúrák és domború formák újra berobbantak. Mondhatjuk, hogy igazából folytatódik a tavalyi Jégvirág trend, amihez itt találtok egy szuper képzést. A szó szerint kiemelkedő alkotásokkal eljuthatunk a néhány milliméteres szirmoktól és kövektől a Csipkezselés virágokig és az egészen nagy formakövekig. De divat lesz minden egyéb, ami kiemelkedik a felületből, mint például az esőcseppek a szirmokon, kisebb-nagyobb színes buborékok, vonalak, de akár Valentin-napi szivecske is.
 

10# Az OMBRE továbbra is jöhet minden mennyiségben

A színátmenetek nagyon ízlésesek akár csak önmagukban, akár duplán festve őket a felületre. Erőteljesebb dekor színekből feltűnőek, tigrisszem gél-lakkokból vagányságot mutatnak, csillámokból pedig extravaganciát tükröznek.

naplemente_gellakk
 

Trendi körömformák 2023-ban
 

A globális trend hatása a méretekben és a formákban is megfigyelhető, vagyis hódít a naturális és a minimalista irányzat. Ha szeretnénk divatosak lenni, idén felejtsük el a túlságosan hosszú körmöket és a természetellenes körömformákat. Az ovál körmökkel, a lekerített sarkú kockával, illetve a mandulával vagy a szűkülő kockával például biztosan nem nyúlhatunk mellé. Méreteket tekintve pedig a rövid vagy közepes hosszúságú, tehát az S, maximum a rövid M méretű körmök tűnnek nyerő választásnak.

Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Regisztráció

Légy Te is Az Akadémia tagja!

Sikari Nail Academy virágos körmök
 • Végezz el az ingyenes tagsággal is teljes körűen elérhető kurzusokat: egy nailart, egy technikai és két villámkurzus az első belépésed után csak Rád vár!
 • Nézd vissza korábbi Trendkövető Live Kurzusaim teljes videóanyagát!
 • Töltsd fel egyik munkádat, amit alaposan átnézek, és szöveges értékelést is adok róla, személyesen Neked!
 • Fejleszd a szalonmunkád 30 tuti tipp segítségével, melyeket napról-napra fogok elküldeni Neked!
Sikari Nail Academy

HASZNÁLD KI AZ AKADÉMIA ÖSSZES ELŐNYÉT!

Tanulj, fejlődj és növeld körmös vállalkozásod bevételét!

 • Végezz el hónapról-hónapra vadonatúj díszítési, technikai, szezonális és fashion képzéseket - évente akár több mint 100 órányi videós online kurzus hozzáférésével!
 • Csatlakozz valamennyi Trendkövető Live Kurzushoz, és nézd vissza ezek anyagát korlátozás nélkül, bárhol és bármikor!
 • Az Akadémia nem csupán képzési lehetőség, egyben szakmai segítség is a tudatos fejlődéshez - kérdezz bátran Te is Edinától!
 • Légy profi körmös vállalkozó - az előfizetéses tagsággal olyan kérdéseket is segítünk megválaszolni, melyek miatt a könyvelőd is hozzánk fordul.
 • Kerülj be a legjobbak közé, tökéletesítsd tudásod saját igényeidnek megfelelően - élj a személyes mentorálás lehetőségével!

Válassz éves előfizetéses csomagjaink közül -
egy hónapig a Pro és a Premium tagságot kötelezettség nélkül kipróbálhatod!*

megnézem a csomagokat
Sikari Nail Academy Pro

pro

6990 Ft/hó

 • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
 • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
 • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
 • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot
többet akarok tudni

Népszerű

Sikari Nail Academy Prémium

premium

8990 Ft/hó

Minden, ami PRO, továbbá

 • Hozzáférhetsz a legmagasabb szintű, prémium kurzusokhoz is
 • Edina évente 5 munkádat értékeli részletesen
 • Még több szakmai segítség: Edina online válaszol körmös-szakmai kérdéseidre, 3 munkanapon belül
 • Segítség a vállalkozásod ügyeiben: a Menedzser Praxis adózási, könyvelési és jogi szakértőitől is bármikor kérdezhetsz
többet akarok tudni

Limitált ajánlat max. 100 főig

Sikari Nail Academy Master

master

9990 Ft/hó

Minden, ami PREMIUM, továbbá

 • Ezzel a tagsággal automatikusan bekerülsz a Mentor Programba
 • Edina évente bármennyi munkádat részletesen értékeli
 • Havonta 1 órás, közvetlen online konzultációra foglalhatsz időpontot Edinához
 • Növelheted vállalkozásod bevételét exkluzív, marketing, design és divat tematikájú online képzéseinkkel is
többet akarok tudni

*A 30 napos kipróbálási időszakot követően - amennyiben előfizetésedet a próbaidőszak alatt nem mondod le ügyfélszolgálatunkon, a sikarinails@mprx.hu e-mail címen - automatikusan fenntartjuk tagságodat, éves előfizetés formájában. Ebben az esetben a választott csomaghoz tartozó havidíj kerül levonásra, az éves előfizetés lejártáig, azaz további 11 hónapig. A továbbiakban az első éves hűségidőszak lejárta előtt 15 nappal élhetsz lemondási lehetőségeddel, ezt követően előfizetésed havi gyakorisággal kerül meghosszabbításra, melyet a következő havi fordulónapot megelőző 10 nappal tudsz lemondani.

Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, előfizetői fiókod létrehozásához add meg az alábbi adatokat!
Választott előfizetésed:
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

Számlázási adatok

Kérjük add meg számlázási adataidat!
Sikari Nail Academy
1/4 Csomagválasztás
2/4 Fiókregisztráció
3/4 Számlázási adatok
4/4 Fizetés

Fizetés

Fizetési mód

türelmedet kérjük!

Most átirányítunk a fizetési szolgáltató oldalára...

Sikari Nail Akadémia betöltés

Írj nekünk!

Küldd el észrevételeidet, vagy kérdezz bátran ügyfélszolgálatunktól! Általában 24 órán belül (de sokszor még annál is hamarabb 🙂 válaszolunk.

E-mail küldése kapcsolattartónak
A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő.
Ne feledd az üzenetet!

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

örülünk, hogy érdekel az előfizetéses tagság!

Kérjük add meg elérhetőségedet, és kollégáink hamarosan visszahívnak a részletes infókkal!

ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató
Sikeres regisztráció

Sikeresen regisztráltál, köszönjük!

Személyes fiókodat létre is hoztuk, és most már be tudsz lépni az Akadémiára.

belépek

HASZNÁLD KI az akadémia összes előnyét!

Tanulj, fejlődj és növeld körmös vállalkozásod bevételét!

 • Végezz el hónapról-hónapra vadonatúj díszítési, technikai, szezonális és fashion képzéseket - évente akár több mint 100 órányi videós online kurzus hozzáférésével!
 • Csatlakozz valamennyi Trendkövető Live Kurzushoz, és nézd vissza ezek anyagát korlátozás nélkül, bárhol és bármikor!
 • Az Akadémia nem csupán képzési lehetőség, egyben szakmai segítség is a tudatos fejlődéshez - kérdezz bátran Te is Edinától!
 • Légy profi körmös vállalkozó - az előfizetéses tagsággal olyan kérdéseket is segítünk megválaszolni, melyek miatt a könyvelőd is hozzánk fordul.
 • Kerülj be a legjobbak közé, tökéletesítsd tudásod saját igényeidnek megfelelően - élj a személyes mentorálás lehetőségével!

Válassz előfizetéses csomagjaink közül -
a Pro és Premium tagságot egy hónapig csupán 990 forintért kipróbálhatod*!

pro

4900 Ft/hó

 • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
 • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
 • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
 • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot

Népszerű

premium

6900 Ft/hó

Minden, ami PRO, továbbá

 • Hozzáférhetsz a legmagasabb szintű, prémium kurzusokhoz is
 • Edina évente 5 munkádat értékeli részletesen
 • Még több szakmai segítség: Edina online válaszol körmös-szakmai kérdéseidre, 3 munkanapon belül
 • Segítség a vállalkozásod ügyeiben: a Menedzser Praxis adózási, könyvelési és jogi szakértőitől is bármikor kérdezhetsz

Limitált ajánlat max. 100 főig

master

9900 Ft/hó

Minden, ami PREMIUM, továbbá

 • Több mint 100 órányi online kurzust érsz el, melyek havonta folyamatosan bővülnek
 • Korlátlanul visszanézheted az összes Trendkövető Live kurzust
 • Feltöltheted évente 3 munkádat, és ezeket Edina részletesen értékeli
 • Korlátlanul elérheted a 30 tipp a hatékony szalonmunkához sorozatot

*A 30 napos kipróbálási időszakot követően - amennyiben előfizetésedet az ÁSZF rendelkezései szerint nem mondod le - automatikusan az adott csomaghoz tartozó havidíj kerül levonásra.

regisztráció

Kérjük, előfizetői fiókod létrehozásához add meg az alábbi adatokat!

PROFILOD adaTAI

számlázási adatok

 • Abházia
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Andorra
 • Angola
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Ausztrália
 • köz
 • tér
 • utca
 • út

fizetés

választott csomagod

premium

Ezzel a tagsággal profi körmösként a szakmai, és vállalkozással kapcsolatos kérdéseidre is bármikor választ kapsz - ráadásként pedig eléred a prémium kurzusokat is!

FIZETENDŐ HAVIDÍJ

Az első hónapban 990 Ft (27% áfát tartalmaz)

A második hónaptól 6900 Ft/hó (27% áfát tartalmaz)

köszönjük érdeklődésedet!

A gombra kattintva visszahívást kérhetsz kollégánktól, aki tájékoztat a magasabb szintű tagsággal kapcsolatos infókról.

A névnek minimum 5 karakter hosszúságúnak kell lennie!
Az e-mail cím nem megfelelő!
A telefonszám nem megfelelő!

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

köszönjük!

Ügyfélszolgálatunk fogadta üzenetedet, hamarosan válaszolunk.

szia!

Január 13-án, azaz pénteken reggeltől január 16-án hétfőn reggelig technikai karbantartás miatt előfordulhat, hogy az oldalon nem minden szolgáltatás lesz elérhető. Köszönjük szépen megértésed és türelmed.

Sikari Nail Academy Ügyfélszolgálat
Menedzser Praxis Kft.